Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,412
bu arada bf1 den alakasız half life 2 alırsam half life 2 deathmatch gibi modlarda geliyor mu ayrı mı almam lazımBilmiyorum geforce now üzerinden oynuyorum ben
bu arada bf1 den alakasız half life 2 alırsam half life 2 deathmatch gibi modlarda geliyor mu ayrı mı almam lazımBilmiyorum geforce now üzerinden oynuyorum ben
pc kaldırmıyorDetroit hesabı sarayım sana.
Bende de ea play var ama 33 tl ne saçma bir şey buSizde EA Play olduğu için bazı oyunlar daha ucuz görünüyor. Mesela BF 1 aslında 33TL ama sizde EA Play olduğu için 9TL demişsiniz. Bilginize.
Beraber olak miStardew valley almayın obez olursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben oldum
Punch Club yapıştır.Tm dır iade ettim para gelir gelmez alıcam hunt buraya kadarmış marvel dırırı rııı rııı rırırııı
5 TL ye oyun bulamıyorum lan off çıldırıcam hee
mağaza sayfasında oyunları voteleme ekranı var. Oradan toplam değeri 8tl olan kartları free alabilirsiniz.
Güvenilir olup olmadığını bilemedimeTail'de God of War 150 liraya alınabiliyordu galiba.
Hocam bi oyunu niye ucuza veriyorlar ben onu anlıyamadım4 kere alışveriş yaptım.
Hocam benim şuanki sepetteki oyunlar iyi mi?, 300 tl ye yoksa başka bişey önerirmisin4 kere alışveriş yaptım.
tmdır knk saol puch aldım umarım güzeldir ya eywPunch Club yapıştır.
Super Meat Boy da olur.
Hocam herkes para kazanmak ister!Hocam bi oyunu niye ucuza veriyorlar ben onu anlıyamadım
bu aralar elimiz boşmağaza sayfasında oyunları voteleme ekranı var. Oradan toplam değeri 8tl olan kartları free alabilirsiniz.
aaa airdropcu kardeş. Nickini görünce hatırladım![]()