Neler Yeni

🔥İndirim ❄️ Steam Kış İndirimleri ❄️ Oyun Önerileri ❄️

bende 92 tl vardı marvel avengers aldım bide vampyr aldım 5 tl kaldı yanii doğrumu yaptım bilinmez ve hala hunt alamadım ya😅 ulan alacam alacam diyip başka oyuna iştah kabartıyorum oyyy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Caner oyun fiyatlarını altına yazıyor doğru fiyatlandırma yapmış.
knk15 tl ye 1 ay kiralıyorsun demi alcam senden bide belki uncharteda alırım yakın zmn da tabi bunların belli bi tarihi yoksa😅

bende 92 TL vardı marvel avengers aldım bide vampyr aldım 5 TL kaldı yanii doğrumu yaptım bilinmez ve hala hunt alamadım ya😅 ulan alacam alacam diyip başka oyuna iştah kabartıyorum oyyy

knk15 TL ye 1 ay kiralıyorsun demi alcam senden bide belki uncharteda alırım yakın zmn da tabi bunların belli bi tarihi yoksa😅
Evet Far Cry ve AC Valhalla 1 ay garantili

Uncharted ve days gone 2 ay garantili.

Evet Far Cry ve AC Valhalla 1 ay garantili

Uncharted ve days gone 2 ay garantili.
Cumartesi günü anca alabilirim far cry ve valhalla alıcam knk işallah kalır çünkü orda 5 adet yazıyordu yanlış görmediysem.

Cumartesi günü anca alabilirim far cry ve valhalla alıcam knk işallah kalır çünkü orda 5 adet yazıyordu yanlış görmediysem.
Sınırlı stokta satıyoruz cumartesi gününe kadar sizin için ayırırım 1 adet.

İkinci el bölümüne bir ilan açtım Epic Games hesabıyla ilgili. Almak istediğiniz oyunları değerlendirip ilanı incelemenizi öneririm arkadaşlar.

bende 92 TL vardı marvel avengers aldım bide vampyr aldım 5 TL kaldı yanii doğrumu yaptım bilinmez ve hala hunt alamadım ya😅 ulan alacam alacam diyip başka oyuna iştah kabartıyorum oyyy

knk15 TL ye 1 ay kiralıyorsun demi alcam senden bide belki uncharteda alırım yakın zmn da tabi bunların belli bi tarihi yoksa😅
O Avengers'ı hemen iade edip Hunt:Showdown alıyorsun. Hemen.

Avengers çok başarısız bir oyun. Öyle göründüğüne bakma. 1 kez açıp sonra ıyy diyeceksin.
Tm dır iade ettim para gelir gelmez alıcam hunt buraya kadarmış marvel dırırı rııı rııı rırırııı 🥲

5 tl ye oyun bulamıyorum lan off çıldırıcam hee

Son düzenleme:
Geri