Neler Yeni

🔥İndirim Steam Game Awards 2022 İndirimleri (Pre-Winter Sales)

elden ring yine düşmemiş bu oyun düşermi yılbaşında

• Üzgün
Reaksiyonlar: Alpl
Cuphead ve Dishonored 2 alsam mı? Fiyatları Kış İndirimleri'nde daha da düşer mi?

Cuphead alabilirsin. Dishonored 2 almazdım ben şahsen. Game Pass ne güne duruyor.
GamePass sistemini kullanmıyorum, kullanmayacağım (sistemi sevmediğimden değil abonelik olduğu ve yaşımdan dolayı babamın onaylaması gerektiği için). Şöyle bir durum var, arkadaş Cuphead 7TL demiş ama Steam'de 21TL? Aynı şekilde Dishonored 2 de 50TL?

GamePass sistemini kullanmıyorum, kullanmayacağım (sistemi sevmediğimden değil abonelik olduğu ve yaşımdan dolayı babamın onaylaması gerektiği için). Şöyle bir durum var, arkadaş Cuphead 7TL demiş ama Steam'de 21TL? Aynı şekilde Dishonored 2 de 50TL?
7 Olan Celeste sanırım hocam. Cuphead 21 TL

O yüzden Game Pass kullanın dedim ya.
Dostum, ben de isterim kullanmak ama açıkladım kısa ve net şekilde.

Daha uzun açıklamamı istiyorsan:

Sınav öğrencisi olduğum için oyunlara fazla vakit ayıramıyorum, ülkenin ekonomik durumu yüzünden mezun olduktan sonraya veya tatile oyun topluyorum. Her gün oyun oynayamayacağım, ayda yılda bir kere gireceğim için de her ay bir abonelik sistemine para veremem, babam da vermek istemez. Üstelik zamanında çok fazla oyunu kütüphaneme eklediğim için GamePass almadan önce deneyebileceğim birçok oyunum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,274
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri