Bilemiyorum. From Software indirim yapmamaya yemin etmiş gibi.elden ring yine düşmemiş bu oyun düşermi yılbaşında
O hissi vermedi ama beklenebilir. Epic'in hamlelerine karşı bir şeyler gelecektir diye bekliyorum. Özellikle Epic RDR2 verirse. Zor gibi ama belli olmaz.elden ring yine düşmemiş bu oyun düşermi yılbaşında
Harbiden ya.Bilemiyorum. From Software indirim yapmamaya yemin etmiş gibi.
yılbaşından sonra 2 katına çıkacak paramda yok crack de oynamak istemiyorumBilemiyorum. From Software indirim yapmamaya yemin etmiş gibi.
Hocam adamlar yeni 600 lira yaptılar iki katı olmaz bence ya. Kendi topuklarına sıkmış olurlar.yılbaşından sonra 2 katına çıkacak paramda yok crack de oynamak istemiyorum
Çoğu oyuna karşı bu tutumdayım. Kitap ve oyun parası çıkartmak için ömür yiyoruz resmen.yılbaşından sonra 2 katına çıkacak paramda yok crack de oynamak istemiyorum
harbi hocamÇoğu oyuna karşı bu tutumdayım. Kitap ve oyun parası çıkartmak için ömür yiyoruz resmen.
from software den beklenir önlem şartHocam adamlar yeni 600 lira yaptılar iki katı olmaz bence ya. Kendi topuklarına sıkmış olurlar.
Cuphead alabilirsin. Dishonored 2 almazdım ben şahsen. Game Pass ne güne duruyor.Cuphead ve Dishonored 2 alsam mı? Fiyatları Kış İndirimleri'nde daha da düşer mi?
GamePass sistemini kullanmıyorum, kullanmayacağım (sistemi sevmediğimden değil abonelik olduğu ve yaşımdan dolayı babamın onaylaması gerektiği için). Şöyle bir durum var, arkadaş Cuphead 7TL demiş ama Steam'de 21TL? Aynı şekilde Dishonored 2 de 50TL?Cuphead alabilirsin. Dishonored 2 almazdım ben şahsen. Game Pass ne güne duruyor.
O yüzden Game Pass kullanın dedim ya.Dishonored 2 de 50TL?
7 Olan Celeste sanırım hocam. Cuphead 21 TLGamePass sistemini kullanmıyorum, kullanmayacağım (sistemi sevmediğimden değil abonelik olduğu ve yaşımdan dolayı babamın onaylaması gerektiği için). Şöyle bir durum var, arkadaş Cuphead 7TL demiş ama Steam'de 21TL? Aynı şekilde Dishonored 2 de 50TL?
Dostum, ben de isterim kullanmak ama açıkladım kısa ve net şekilde.O yüzden Game Pass kullanın dedim ya.