Neler Yeni

🔥İndirim Steam Game Awards 2022 İndirimleri (Pre-Winter Sales)

Horizon biraz daha düşse alacağım.. Bu gidişle Forbidden West 1.5k dan çıkar.

Xcloud'da sadece Ultimate Game Pass aboneliği yeterli. Bir de oyunlara ekstradan para vermeye gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylık 45 lira. Ama VPN olayını kullanman gerekiyor.
Vpn olayında internetim düşer mi peki min ne kadar internet gerekiyor 15mbs alıyorum ben max

Vpn olayında internetim düşer mi peki min ne kadar internet gerekiyor 15mbs alıyorum ben max
Onu bilmiyorum ya test etmen lazım. Zaten bildiğim kadarıyla VPN olayını sadece bir defaya mahsus yapıyorsun. Sonra hep normal girebiliyorsun diye biliyorum.

Şu videoyu izle:

Onu bilmiyorum ya test etmen lazım. Zaten bildiğim kadarıyla VPN olayını sadece bir defaya mahsus yapıyorsun. Sonra hep normal girebiliyorsun diye biliyorum.

Şu videoyu izle:
Ha anladım teşekkürler peki burda F1 fln var şimdi satın almadan oynayabiliyor muyum bunu ben ateş görmüş mağara adamı gibiyim kb hocam

Ben de bilmiyorum. Ben buradan aldım 1 aylık.
Hocam teşekkür ediyorum konumu paylaştığınız için. Satın almak isteyen herkes Donanım Arşivi Xbox kısmındaki ilanımdan bana ulaşabilir.

Hocam teşekkür ediyorum konumu paylaştığınız için. Satın almak isteyen herkes Donanım Arşivi Xbox kısmındaki ilanımdan bana ulaşabilir.
Rica ederim.

2 senelik xbox gamepass ultimate aldım 550 tl civarı tuttu. 2025' e kadar kafam rahat artık.

Mortal Kombat'ların hangisi alınmalı?

Geri