Daha düşmez bence.Horizon biraz daha düşse alacağım.. Bu gidişle Forbidden West 1.5k dan çıkar.
Vpn olayında internetim düşer mi peki min ne kadar internet gerekiyor 15mbs alıyorum ben maxXcloud'da sadece Ultimate Game Pass aboneliği yeterli. Bir de oyunlara ekstradan para vermeye gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aylık 45 lira. Ama VPN olayını kullanman gerekiyor.
Onu bilmiyorum ya test etmen lazım. Zaten bildiğim kadarıyla VPN olayını sadece bir defaya mahsus yapıyorsun. Sonra hep normal girebiliyorsun diye biliyorum.Vpn olayında internetim düşer mi peki min ne kadar internet gerekiyor 15mbs alıyorum ben max
bulamadım hocam ben ilk defa kayıt olucam aylık 30 tl diyor, yardımcı olur musunuz?İlk defa alacaksanız 2 aylık ultimate alabilirsiniz. 10 liraya.
Ha anladım teşekkürler peki burda F1 fln var şimdi satın almadan oynayabiliyor muyum bunu ben ateş görmüş mağara adamı gibiyim kb hocamOnu bilmiyorum ya test etmen lazım. Zaten bildiğim kadarıyla VPN olayını sadece bir defaya mahsus yapıyorsun. Sonra hep normal girebiliyorsun diye biliyorum.
Şu videoyu izle:
Ha anladım teşekkürler peki burda F1 fln var şimdi satın almadan oynayabiliyor muyum bunu ben ateş görmüş mağara adamı gibiyim kb hocam
Sağolun hocam sizin attığınız linke yazdım şimdi 1 2 ay alıp deneyeceğim
Evet satın almadan F1 2019 oynayabilirsin.
Hocam teşekkür ediyorum konumu paylaştığınız için. Satın almak isteyen herkes Donanım Arşivi Xbox kısmındaki ilanımdan bana ulaşabilir.Ben de bilmiyorum. Ben buradan aldım 1 aylık.
Satılık: 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 50 TL
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate 50₺, Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Konu günceldir. Kasım 2023 itibariyle satışlar halen devam ediyor. Bu kodları eğer hesabınızda daha önceden üyelik aldıysanız veya kod kullandıysanız dahi kullanabiliyorsunuz. Hiçbir engel olmadan daha önceden...www.technopat.net
Rica ederim.Hocam teşekkür ediyorum konumu paylaştığınız için. Satın almak isteyen herkes Donanım Arşivi Xbox kısmındaki ilanımdan bana ulaşabilir.
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 9₺
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate 9₺, Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Konu günceldir. Aralık 2022 itibariyle satışlar halen devam ediyor. Bu kodları eğer hesabınızda daha önceden üyelik aldıysanız veya kod kullandıysanız dahi kullanabiliyorsunuz. Hiçbir engel olmadan daha önceden...forum.donanimarsivi.com
Ben olsam son yani 11'i alırım. Hani düz mantık :dMortal Kombat'ların hangisi alınmalı?