- Konu Sahibi Konu Sahibi
RYO ögeleri barındıran bir oyun ama.God of War.
RYO ögeleri barındıran bir oyun ama.God of War.
Ben yanlislikla 11 tl ligi almistim hâla duruyor hesabimda oynamadim.15 lira verin bütün dlcleri alın.
Evet. Ama diyelim biri geldi (RPG oyunları seviyor) indirimlere bakarak mesaj sayınıza göre sizin güvenilir biri olduğunuza kanaat getirdi (yanlış anlaşılma olmasın ben de sizin konularınızı okuyorum ve yararlanıyorum) ve God of War satın aldı. GoW hakkında hiç bir şey bilmiyor, oyunu açtı oynamaya başladı bir süre sonra "bu nasıl RPG oyunu" demez mi ? Minik bir not olarak düşseniz güzel olabilirdi ama yinede sorun yok bu çok detay bir şey zaten illa olmasına gerek yok, olsa güzel olur.RYO ögeleri barındıran bir oyun ama.
Ek 2 büyük devasa oyun ekleniyor .DLC dediğine bakma. Sanki ayrı bir oyunlar.15 TL lik ile ne farklari var
GOTY editionda 2 adet DLC var (Hearts of Stone ve Blood and Wine)Ben yanlislikla 11 TL ligi almistim hâla duruyor hesabimda oynamadim.
15 TL lik ile ne farklari var
İade edip öbürünü alın bence, DLC ekliyor oyuna. Büyük ve sağlam DLCler.Ben yanlislikla 11 TL ligi almistim hâla duruyor hesabimda oynamadim.
15 TL lik ile ne farklari var
Iade edemiyorum uzun sure oldu alaliİade edip öbürünü alın bence, DLC ekliyor oyuna. Büyük ve sağlam DLCler.
pahalıWitcher 3 11 TL olmuş alınır gibi.
Baya pahalı, oyunda güzel değil zaten %99 indirime girerse alınır (!)pahalı
Bakmadim hocam DLC fiyatlarina bakın uygunsa alın bence.Iade edemiyorum uzun sure oldu alali
Yukseltme yapamiyor miyum?
TABİ EFENDİMBaya pahalı, oyunda güzel değil zaten %99 indirime girerse alınır (!)
Hangi dlc leri almak gerekBakmadim hocam DLC fiyatlarina bakın uygunsa alın bence.
Blood and Wine, Hearts of StoneHangi dlc leri almak gerek