Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,100
Aldım bunları üstüne bir yudumda soğuk su içtim@Gri Caner Battlefield V %90 indirimde ekle istersen 500/50 TL şu an.
Aldım bunları üstüne bir yudumda soğuk su içtim@Gri Caner Battlefield V %90 indirimde ekle istersen 500/50 TL şu an.
hocam önericeğiniz oyun varmıdır rdr2 sepette metro saga bundle sepette terraria sepette the forest sepette geriye 50tl felan param kalıyor önerileriniz varmıdır?Arkadaşlar bakın. Burdaki oyunlar kesinlikle almak isteyeceğiniz oyunlar. Ben bunu oynamam demeyin. Şans verin.
h.o hocam.Aldım bunları üstüne bir yudumda soğuk su içtim
İndirim yok fiyatı pahalı bir oyunu fazla şişirmeyeceksin yoksa böyle oluyor işteElden Ring nasıl listede ol.. ooooooohhhh wait Bandai..
İroniyi anlamadın ama sağ ol bilgilendirdiğin için.İndirim yok fiyatı pahalı bir oyunu fazla şişirmeyeceksin yoksa böyle oluyor işte
R6E, RDR2 ve Halo alacağım. PC yok ama olsun bunlar hep yatırım![]()
FIFA o kadar para eder mi ki?Alıyorum arkadaşlar var mı başka tavsiyesi olacak şu fiyatlara bak evlat acısı taksit falan yapılabiliyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Etmez bu kadar fiyat olmasa saçma işte mecburiyetten aldım ben yıllardır pes 2017 oynayıp duruyordum yeni PC topladım daha fazla sabrım kalmadı beklemeye daha düşer mi fiyatı bilmemFIFA o kadar para eder mi ki?
Bence iade et ya. Oyunun yorumları bi kere "karışık". Her sene yenisi çıkan bir oyun. Ama sen bilin tabi.Etmez bu kadar fiyat olmasa saçma işte mecburiyetten aldım ben yıllardır pes 2017 oynayıp duruyordum yeni PC topladım daha fazla sabrım kalmadı beklemeye daha düşer mi fiyatı bilmem