Ana Konu ❄️️Steam Kış İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri(22 Aralık-5 Ocak)❄️️

Şimdilik almak istediğim bunlar var başka önerebileceğiniz oyunlar var mı
Kingdom Come Deliverance Royal Edition RPG ve kılıç savaşı seviyorsan
The Witcher 3 GOTY Edition
Dead Cells Rogulike seviyorsan
GoW
Metro Saga Bundle efsanevi üç oyun
MGS 5 gizlilik seviyorsan
bunlara bakabilirsin

Kingdom Come Deliverance Royal Edition RPG ve kılıç savaşı seviyorsan
Dead Cells Rogulike seviyorsan
GoW
Metro Saga Bundle efsanevi üç oyun
MGS 5 gizlilik seviyorsan
bunlara bakabilirsin
GoW
Metro Saga Bundle
Bunlar var bende hocam diğerleri pek hoşuma gitmedi bildiğiniz güzel online oyun var mı

GoW
Metro Saga Bundle
Bunlar var bende hocam diğerleri pek hoşuma gitmedi bildiğiniz güzel online oyun var mı
Rainbow Six güzel duruyor sepetinizde var. Squad ve Ready or Not benim dikkatimi çekiyor güzel duruyorlar. ARMA 3 ün seveni çok.

Şimdilik almak istediğim bunlar var başka önerebileceğiniz oyunlar var mı
Dying Light 1'i oynamadıysanız 2'den önce onu oynayın. Güzel sepet ama ben rust ve Forza almazdım. Cyberpunk 2077, Sekiro... varken onları almazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
ben mafia almayı düşünüyorum 150 tl ye düşmüş 1-2-3 oyunu definitve edition versiyonları sizce nasıl 150tl ye değer mi

up up up

ben mafia almayı düşünüyorum 150 TL ye düşmüş 1-2-3 oyunu definitve edition versiyonları sizce nasıl 150tl ye değer mi
Serinin aşığıyım ama 2 ve 3 için hiç güzel yorumlar yok. Almıyorum bu yüzden. Ama 1 için yorumlar olumlu.

Rainbow Six güzel duruyor sepetinizde var. Squad ve Ready or Not benim dikkatimi çekiyor güzel duruyorlar. ARMA 3 ün seveni çok.
Sağolun hocam arma 3 pek sevemedim ben ama Squad ve Ready or Not güzele benziyor alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light 1'i oynamadıysanız 2'den önce onu oynayın. Güzel sepet ama ben rust ve Forza almazdım. Cyberpunk 2077, Sekiro... varken onları almazdım.
Cyberpunk ve sekiro sevdiğim türler arasında değil hocam o yüzden almayı düşünmüyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim Dying Light 1 steam de bulamadım

Sağolun hocam arma 3 pek sevemedim ben ama Squad ve Ready or Not güzele benziyor alırım

Cyberpunk ve sekiro sevdiğim türler arasında değil hocam o yüzden almayı düşünmüyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim Dying Light 1 steam de bulamadım
Dying Light Definitive Edition yazarsanız çıkar.

Dying Light yazın çıkar. 1 yazmıyor

Ekler

• Screenshot_20230105-104509_Chrome.jpg
    Screenshot_20230105-104509_Chrome.jpg
    161.5 KB · Hit: 57
  • Screenshot_20230105-104509_Chrome.jpg
    Screenshot_20230105-104509_Chrome.jpg
    161.5 KB · Hit: 61
Bunları aldım hocam dying Light 1 de aldım

Bunları aldım hocam dying Light 1 de aldım
Witcher 3 GOTY Edition alsanız daha iyi olurdu ama böyle de güzel. İyi oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,531
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri