Oynayana kolay 2 senedir oynuyorum ilk zamanlar zordu sniperlar bordo bereli gibiydi şuan oyuna çok yeni oyuncu girdi normale döndü.1 Best. kanser olma garantili
Boş yeri 1-4 4-8 yap fetih operasyon neyse onu yap garita seçme. Aunucularıda kontrol et gelir hep full oyunLa beyler ben bf1 de filtre sıfırlıyom harita marita gözüküyoda 0 kişi hepsi filtrelerden ekliyorum istediğim mapi falan düzgün gösteriyor
aynı şekil denedimde çalışmıyorh ocam bende ss atayım istersenBoş yeri 1-4 4-8 yap fetih operasyon neyse onu yap garita seçme. Aunucularıda kontrol et gelir hep full oyun
var hocamKral bunda online varmi 1 gibi
![]()
Save 95% on Battlefield™ V on Steam
This is the ultimate Battlefield V experience. Enter mankind’s greatest conflict with the complete arsenal of weapons, vehicles, and gadgets plus the best customization content of Year 1 and 2.store.steampowered.com
oynanis olarak en iyisi 5serideki en iyi oyun 1'dir, 5 ekstra dlc olarak alınır ama 1 kadar eğlendirtmez.
Osmanlı senaryosundaki türkler dağ komandosu gibi oynuyor. Allahın unuttuğu yerden vuruyolar. Diğer senaryolardakiler çok iyi oynamıyolar. Türk deillerseOynayana kolay 2 senedir oynuyorum ilk zamanlar zordu sniperlar bordo bereli gibiydi şuan oyuna çok yeni oyuncu girdi normale döndü.
Harbi 2016 da oynadık hevesimizi attık 10 yıl geriden geliyonuz awbf almayan kaldımı her ay düzenli indirime giren seri