Enesbuğra 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 233 Reaksiyon skoru 88 Perşembe, 22:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava
Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 4,915 Reaksiyon skoru 1,971 Perşembe, 22:56 #15 DracheN yazmış: PC'cilere önerim almayın, oyun optimizasyon özürlü. Input delay sorunu var ikinci yarı fps düşüş sorunu var. Paranızı çöp etmeyin ben sildim oyunu. Sistemim imzamdaki gibi herkeste aynı sorun var PC'de oynayan. Devamı için tıklayın... eyw kardo bi anda yanlışa gidioduk
DracheN yazmış: PC'cilere önerim almayın, oyun optimizasyon özürlü. Input delay sorunu var ikinci yarı fps düşüş sorunu var. Paranızı çöp etmeyin ben sildim oyunu. Sistemim imzamdaki gibi herkeste aynı sorun var PC'de oynayan. Devamı için tıklayın... eyw kardo bi anda yanlışa gidioduk
Oğuzhan' 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 707 Reaksiyon skoru 229 Perşembe, 22:57 #16 Enesbuğra yazmış: Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava Devamı için tıklayın... Ben de 24 oynuyordum artık online kalmayınca 26 indirimini beklerken 1 aylık ea play aldım 25 için zaten 1 dolara düşmüştü o da.
Enesbuğra yazmış: Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava Devamı için tıklayın... Ben de 24 oynuyordum artık online kalmayınca 26 indirimini beklerken 1 aylık ea play aldım 25 için zaten 1 dolara düşmüştü o da.