🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava

PC'cilere önerim almayın, oyun optimizasyon özürlü. Input delay sorunu var ikinci yarı fps düşüş sorunu var. Paranızı çöp etmeyin ben sildim oyunu. Sistemim imzamdaki gibi herkeste aynı sorun var PC'de oynayan.
eyw kardo bi anda yanlışa gidioduk

Sizi bilmemde 2 yıldır fc24 oynuyorum ultimate Team hem world cup var hem oyunda bir sürü değişiklik yapıldı bence bu fiyata verdiği zevke göre bedava
Ben de 24 oynuyordum artık online kalmayınca 26 indirimini beklerken 1 aylık ea play aldım 25 için zaten 1 dolara düşmüştü o da.

bende ea play pro aldım yıllık 2800 tl ye sadece fc26 için belki bf6 da oynarım diye şimdi iade etmeye çalışıyorum steamden direk satın alıcam online kısmını oynayan biri dğeilim boşa almış olduk ea play pro

1hafta önce sadece PS ve Xbox da indirime giren FC26 şimdi Steam'de 35 dolara düştü. Futcu ağalara duyurulur!!
futbolla gram alakam yok 0 bilgim var alınır mı tek başıma oynarım bir de

Oyun kötü olabilir ona bir şey demiyorum sadece indirimin bu konu ile bir alakası yok onu diyorum. SteamDB gibi sitelerden diğer ea fc oyunlarının da çıktığı senelerde aynı tarihlerde indirime girdiğini görebilirsin. Yani bu tür firmaların ekonomi planı olduğu için her zaman indirim tarihleri önceden bellidir.
Her sene yüzde 50 giriyor muydu hatırlamıyorum. Ona bir şey diyemem zaten.

bu sene almayacağım bu sene almayacağım...

Arkadaşlar ciddi ciddi oyun çok mu kötü fc 25 var bende çok güzel oynanıyor sıfır problem fc 26 almayı düşünüyorum ryzen 7 9700X Rtx 5070 Ti sistemim böyle

futbolla gram alakam yok 0 bilgim var alınır mı tek başıma oynarım bir de
Futbolla gram alakan yoksa değmez bence. Bu fiyata daha farklı oyunlara yönelebilirsin. Ama tek başına sarabilir kariyer modu vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ea app tan alırsanız eğer 31.49 dolar
Sende ea play pro olduğu için ek %10 indirim vardır. Normalde orda da 35 dolar olması lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Oh çok iyi oldu. Şimdi yeni oyuncular sayesinde daha çok maç kazanıcam.
fc 24 var bende bu sezonlar kısmına girip online tekli maç yapıyorsun ya aynı şey 26 da devam ediyor dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,379
Üyeler
185,088
Son üye
Matteo
Geri