🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

85tl..Insallah bir daha gelir

Dipnot:gpu holder sandım bir an.
Aynı satıcıdan ürünü aldım. Ülkene gönderemiyorum tarzı mesaj yazdı, iptal ettim. Sonra başka satıcıdan aldım yine aynı sonuçla karşılaştım. Artık pes ettim temu'dan alacağım.

1738338775897.png

1738338755889.png

Maalesef sahte no filan girdi , neredeyse paramı alamıyacaktım.
Yapma ya. Bu aliexpress olayı bitti zzaten. Temudan biraz aldım elektronik malzeme. 1x kargo bugün geldi. Şimdilik temu biraz daha avantajlı. Uygulamayı açınca 2x ödül bedava seçtiriyor. Bedava ürünlerin içinde 10x tp4056 seçilebiliyor. Lazımsa o şekilde bedavaya getirebilirsin. Tabi 2x bedava ürün için sepet tutarını tamamlattırıyor.

Son düzenleme:
Yapma ya. Bu aliexpress olayı bitti. Temudan aldım biraz elektronik malzeme. 1x kargo bugün geldi. Şimdilik temu biraz daha avantajlı. Uygulamayı açınca 2x ödül bedava seçtiriyor. Bedava ürünlerin içinde 10x tp4056 seçilebiliyor. Lazımsa o şekilde bedavaya getirebilirsin. Tabi 2x bedava ürün için sepet tutarını tamamlattırıyor.
Şuan biraz daha normale döndü geçen ay facebook grubunda çoğu kişinin siparişine sahte no girildiği söyleniyordu , şuan pek sorun yok örneğin işlemci gibi ürünler temuda yok mecbur aliexpress ten alıyorsun. Mesela geçen temudan sıcak hava kalemli bir havya satın aldım 1000 TL ye indirim kartı ile şuan kara yolu teslimatında.

Şuan biraz daha normale döndü geçen ay facebook grubunda çoğu kişinin siparişine sahte no girildiği söyleniyordu , şuan pek sorun yok örneğin işlemci gibi ürünler temuda yok mecbur aliexpress ten alıyorsun. Mesela geçen temudan sıcak hava kalemli bir havya satın aldım 1000 TL ye indirim kartı ile şuan kara yolu teslimatında.
İşlemci derken işlemci braketi mi ?

Bende 5 . Oldu galiba sıkıntı yaşamadan hesap açmam. Aynı tc ve aynı ip uzerinden yaptım. Siz mi çok yapıyorsunuz anlamadım.
Her hafta ilk indirimle birsey aldım. Bu 4. Haftam .
ip bilmiyorum ama satın alınan karta bakmıyor numaraya bakıyor sistem. her siparişte adres aynı olsa da numara değiştirmek gerekiyor aynı numarayı yazdım sipariş iptal edildi bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,479
Üyeler
185,109
Son üye
Chast
Geri