Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress Hizli Sarj Kablolari 1-2-3M / Oneplus,Oppo,Realme Ve Bircok Cihaz Destekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
bunu buldum samsung için alınır mı ? bunun modeli farklı.

ürün :
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,92TL 75%OFF | Essager USB Type C'den USB C'ye Kablo 100W/5A PD Hızlı Şarj Şarj Kablosu Macbook Xiaomi Samsung Type-C USBC Kablosu 2M
Mesaj otomatik birleştirildi:

221 liraya geliyor vazgeçtim :d
hangi model samsung var sizde benim attigim urunler daha avantajli fiyatli saticidan saticiya fiyatlar degisiyor bazilari kargo ucreti aliyor ben secip atiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: john

ChristianSerratos

80+ Silver

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
satin alirsiniz hizli sarj filan etmezse ucret iadesi alabiliyorsunuz urunde sizde kaliyor
cidden böyle bir şey var mı iade edip sizde kalsın felan aliexpreste görmedim hiç, satıcıya sordum bakalım evet derse alıcam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
cidden böyle bir şey var mı iade edip sizde kalsın felan aliexpreste görmedim hiç, satıcıya sordum bakalım evet derse alıcam.
urun dedigi ozelliklerine yerine getirmiyorsa yada problemli ise iade alabiliyorsunuz ucreti

bunun icin videolu kanit sunmanizi istiyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
urun dedigi ozelliklerine yerine getirmiyorsa yada problemli ise iade alabiliyorsunuz ucreti

bunun icin videolu kanit sunmanizi istiyorlar
anladım teşekkür ederim.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Essager kablolarda vooc (realme ve oppo hızlı şarj) desteği yok bilginiz olsun. Malesef böyle proprietary hızlı şarj desteği için bu markaların kendi kablosunu almanız lazım. EU'nun bunada el koyması lazım iphone'larda lightning kullanımını bitirdikleri gibi.
Ben Essager 7A kabloyu realme gt2 pro orjinal şarj aletine taktım, 65W destekliyor. Ama Essager 'in 7A olan kablosu bahsettiğim.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var
Ben Essager 7A kabloyu realme gt2 pro orjinal şarj aletine taktım, 65W destekliyor. Ama Essager 'in 7A olan kablosu bahsettiğim.
İlginç bendede 7a vardı realme 6'da hızlı şarj desteklemiyor (ekranlı olan) Vooc ile şarj ediyor gösteriyor ama aslında düşük hızla şarj ediyor

pppoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hasan
bunu buldum samsung için alınır mı ? bunun modeli farklı.

ürün :
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,92TL 75%OFF | Essager USB Type C'den USB C'ye Kablo 100W/5A PD Hızlı Şarj Şarj Kablosu Macbook Xiaomi Samsung Type-C USBC Kablosu 2M

221 liraya geliyor vazgeçtim :d
232

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
İlginç bendede 7a vardı realme 6'da hızlı şarj desteklemiyor (ekranlı olan) Vooc ile şarj ediyor gösteriyor ama aslında düşük hızla şarj ediyor
Evet, garip. Ama orjinal kabloya göre bu 7A kablo muhtemelen daha ince. Bu arada aynı 7A kabloyu oneplus 9 ile denedim, onda da 65W çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Evet, garip. Ama orjinal kabloya göre bu 7A kablo muhtemelen daha ince. Bu arada aynı 7A kabloyu oneplus 9 ile denedim, onda da 65W çalışıyor.
benim konuya attigim kablolarda ayni sekilde suanda oneplus telefonda cin versiyonu kullaniyorum sorun olmuyor orjinal gibi sarj ediyor orjinal adaptor ile

Top Bottom