K kivircix 80+ Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 90 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Mete 19 Ocak 2025 #703 _Emir yazmış: 85tl..Insallah bir daha gelir Dipnot:gpu holder sandım bir an. Devamı için tıklayın... Aynı satıcıdan ürünü aldım. Ülkene gönderemiyorum tarzı mesaj yazdı, iptal ettim. Sonra başka satıcıdan aldım yine aynı sonuçla karşılaştım. Artık pes ettim temu'dan alacağım.
_Emir yazmış: 85tl..Insallah bir daha gelir Dipnot:gpu holder sandım bir an. Devamı için tıklayın... Aynı satıcıdan ürünü aldım. Ülkene gönderemiyorum tarzı mesaj yazdı, iptal ettim. Sonra başka satıcıdan aldım yine aynı sonuçla karşılaştım. Artık pes ettim temu'dan alacağım.
KingDeViL 80+ Bronze Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1,268 Dün, 18:53 #704 UPSIREN HU-8 Åasi Fan Hub,8 takım ARGB ve PWM arayüzleri, alt manyetik tasarım, destek anakart senkronizasyonu - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
UPSIREN HU-8 Åasi Fan Hub,8 takım ARGB ve PWM arayüzleri, alt manyetik tasarım, destek anakart senkronizasyonu - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com