darknight16
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Steamde ücretsiz oyun onerir misin veya 20tllikte olabilir fazla gbli olmasın sistemim i3 3240 gtx 960 8gb ram simülatör ve fps oyunlari daha çok seviyorum
totally accurate battlegrounds var çok üst düzey bir yapım değil ama kafa dağıtmalık arkadaşla eğlenceli bir oyunSteamde ücretsiz oyun onerir misin veya 20tllikte olabilir fazla gbli olmasın sistemim i3 3240 gtx 960 8gb ram simülatör ve fps oyunlari daha çok seviyorum
Ben bayılıyorum TABG'ye ama maalesef oyuncu sayısı azlığı oyunun tek eksiği. Mekanikleri mükkemmel, sırf çeşit çeşit eşyaları ve eklentileri denerken alıştırma modunda bile zevk alıyordum.totally accurate battlegrounds var çok üst düzey bir yapım değil ama kafa dağıtmalık arkadaşla eğlenceli bir oyun
ben şahsen mekaniklerin bi kısmını eksik buluyorum mesela sol tık yapmadan nişan alma yok veya isabet düşük gibi birde rank yok bendede oyuncu sayısı az değildi 10sn bekler 45 kişi olurdukBen bayılıyorum TABG'ye ama maalesef oyuncu sayısı azlığı oyunun tek eksiği. Mekanikleri mükkemmel, sırf çeşit çeşit eşyaları ve eklentileri denerken alıştırma modunda bile zevk alıyordum.