VPN ile steamin açık kalması sorun yaratmaz. Ancak alışveriş yaparsan sıkıntı olur.Ban yiyebilirsin sürekli vpn aç kapa yaparsan sadece açarken yaparsın bölgeyi de bı daha degismezssin olur biter
Kral sen bı video çek at 1m izlenme GarantiAz önce deneme amaçlı frostpunk'ı aldım. RDR2 ultimate edition ise 210 liraya denk geliyor.
tek yapmanız gereken kaspersky vpn ve bir adet dijital bankadan sanal kart.
Ama ileride patlar mı meçhul bir şey diyemem.
Facebook gruplarında parayla bu yöntemi anlatıyorlar. Elemanın biri 3 ay önce almış ban yemedim dedi. Hesabını gösterdi. Pc hocası grubuydu ya da mod arttı sanırım.Kral sen bı video çek at 1m izlenme Garanti
yaan hesap açıyorum ana hesapta denemem arjantinmi ukrayna mı yapayım ikametiBan yiyebilirsin sürekli vpn aç kapa yaparsan sadece açarken yaparsın bölgeyi de bı daha degismezssin olur biter
Ukrayna'dan türkiyeye hediye atamazsın.Yan hesaptan alıp ana hesaba atsak ana hesap ban yermi
aile oluşturacağım bende sorun olmaz benceYan hesaba alıp, asıl hesapla aile oluştursak ne olur acaba?
Telefon kısmını internetten bul free sms numberdan Kanada ekle. Posta kodunu başkent yap. Ama kesinlikle ücretli VPN kullan. Kaspersky ücretsiz 1 ayyaan hesap açıyorum ana hesapta denemem arjantinmi ukrayna mı yapayım ikameti
Çok olmuş demek ki bir sorun olmadı.Bu aldığım hesap 019 a The forest alınmış
GTA 5 kaça geliyorÇok olmuş demek ki bir sorun olmadı.