Steam üzerindeki Wallpaper Engine uygulaması

Reaksiyon skoru
5
Selamın Aleyküm Steam üzerinden Wallpaper Engine isimli bir uygulama aldım ve denedim çok kaliteli bir uygulama ama bir şey soracağım bu hareketli duvar kağıtları pc mi yorar mı, pc nin ömrünü tüketir mi, oyunlarda oyunu kastırır mı yani fps düşüşü yaşarmıyım veya pc yi ısındırır mı?

Sistem Özellikleri:

Asus Dual Geforce Rtx 2060
Amd Ryzen 5 3600
Asus tuf b450m pro gaming
Kingston Hyperx 8*2 16 gb 3200 mhz Cl 16
Samsung 970 Evo 240 gb m2 ssd
500 Gb Hdd
Dark Prestige 750 watt 80 plus bronze kasa.(Önde 2 tane 20 mm lik fan arkada egzoz fanı birde içinde 240 ml lik bir sıvı soğutma var.)
Coolor Master Master Liquit Ml240l

Ben kullanıyorum. Hiç sıkıntı olmadı 1 haftadır

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Çok iyi bir bilgisayarım olmasada kullanıyorum. Aşırı derecede etkisi olmasada biraz etkisi oluyor tabii ki.

Selamın Aleyküm Steam üzerinden Wallpaper Engine isimli bir uygulama aldım ve denedim çok kaliteli bir uygulama ama bir şey soracağım bu hareketli duvar kağıtları PC mi yorar mı, PC nin ömrünü tüketir mi, oyunlarda oyunu kastırır mı yani fps düşüşü yaşarmıyım veya PC yi ısındırır mı?

Sistem Özellikleri:

Asus Dual Geforce Rtx 2060
Amd Ryzen 5 3600
Asus tuf b450m pro gaming
Kingston Hyperx 8*2 16 gb 3200 mhz Cl 16
Samsung 970 Evo 240 gb m2 ssd
500 Gb HDD
Dark Prestige 750 watt 80 plus bronze kasa.(Önde 2 tane 20 mm lik fan arkada egzoz fanı birde içinde 240 ml lik bir sıvı soğutma var.)
Coolor Master Master Liquit Ml240l
PC'nin ömrünü azaltmaz ama çalıştığı sürece yorar. Ayarlardan ufak bir ayar yapınca en ufak FPS kaybı yaşamazsın. Ayarı yapmak çok basit.

Kardeşim sağol Allah razı olsun bir şey daha sorocağım senin sistem özelliklerinde ssd bölümünde adata su630 480 gb ssd ye lanet olası demişsin neden acaba bir sıkıntısı mı var?
Kronik sorunlu forumda kime sorsan söyler :)

1 yıldır kullanıyorum . CS en düşük ayarlarda kasan pc'de de kullandım , yeni pc'de de. İkisindede programa tekrar tekrar aşık oldum. Alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,274
Üyeler
197,652
Son üye
AlainD
Geri