Neler Yeni

steam uzun zamandır kullanılmayan hesap

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uğuraslan
bugun bir siteden csgo hesabı aldım 5 ve 10yıllık rozetleri vardı uzun zamandır kullanılmamış hesap oldugundan satan kişi bakiye yüklemeniz doğru olmaz dedi. bakiye yuklesem sıkıntı olur mu ? hazır hesap aldım.

hesaplar uzun zaman once açılıp cs girilmiş ve bıraklılmış o yuzden rozetler birikmiş.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
bugun bir siteden csgo hesabı aldım 5 ve 10yıllık rozetleri vardı uzun zamandır kullanılmamış hesap oldugundan satan kişi bakiye yüklemeniz doğru olmaz dedi. bakiye yuklesem sıkıntı olur mu ? hazır hesap aldım.

hesaplar uzun zaman once açılıp cs girilmiş ve bıraklılmış o yuzden rozetler birikmiş.
Hesabın şifresini değiştir hiç bişey olmaz çalıntı hesap değilse

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Bu rozetli hesapları niye insanlar alıyor ki anlamıyorum nedenini anlatabilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uğuraslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu rozetli hesapları niye insanlar alıyor ki anlamıyorum nedenini anlatabilir misiniz
hocam 40tl bişidi zaten özendim dedim bi alayım hesaba seçkin eklemek istiyorum ama hesap kapanır mı kapanmaz mı arada kaldım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Aksine hesaptan kartla alışveriş yapman daha doğru olur. Daha sonra hesabın çalınma geri alınma vs. Olayı olunca Steam senden alışveriş yaptığın kartı ve alışveriş dekontunu soruyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
herşeyi üstüme aldım zaten arkadaş yukleme yaparsanız bişi olursa sorumluluk kabul etmem dedi sebebide hesaplar uzun zamndır inaktif dedi
hesabı geri alacağı için öyle demiş hocam yükleme yapmayın yükleme yaptığınız gibi hesabı sizden geri alır dava da açamazsınız. İlk mail zart zurt hiç önemli değil istediği gibi geri alabiliyor

Top Bottom