steam uzun zamandır kullanılmayan hesap

Reaksiyon skoru
0
bugun bir siteden csgo hesabı aldım 5 ve 10yıllık rozetleri vardı uzun zamandır kullanılmamış hesap oldugundan satan kişi bakiye yüklemeniz doğru olmaz dedi. bakiye yuklesem sıkıntı olur mu ? hazır hesap aldım.

hesaplar uzun zaman once açılıp cs girilmiş ve bıraklılmış o yuzden rozetler birikmiş.

bugun bir siteden csgo hesabı aldım 5 ve 10yıllık rozetleri vardı uzun zamandır kullanılmamış hesap oldugundan satan kişi bakiye yüklemeniz doğru olmaz dedi. bakiye yuklesem sıkıntı olur mu ? hazır hesap aldım.

hesaplar uzun zaman once açılıp cs girilmiş ve bıraklılmış o yuzden rozetler birikmiş.
Hesabın şifresini değiştir hiç bişey olmaz çalıntı hesap değilse

Bu rozetli hesapları niye insanlar alıyor ki anlamıyorum nedenini anlatabilir misiniz

Aksine hesaptan kartla alışveriş yapman daha doğru olur. Daha sonra hesabın çalınma geri alınma vs. Olayı olunca Steam senden alışveriş yaptığın kartı ve alışveriş dekontunu soruyor.

herşeyi üstüme aldım zaten arkadaş yukleme yaparsanız bişi olursa sorumluluk kabul etmem dedi sebebide hesaplar uzun zamndır inaktif dedi
hesabı geri alacağı için öyle demiş hocam yükleme yapmayın yükleme yaptığınız gibi hesabı sizden geri alır dava da açamazsınız. İlk mail zart zurt hiç önemli değil istediği gibi geri alabiliyor

Geri