Discord indirdim chrome indirdimbaşka internet gerektiren şeylere girebiliyormusun ?
İnşallah olur ya ilk ikisi olmadı şimdi tekrar deniyeceğimDenetim masasından Ağ Ayarlarına gir, Ağ ve Paylaşım merkezi, oradan "Enthernet" tuşuna bas. Özellikler de, İnternet Protokolü Sürüm 4'e çift tıkla, "Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan :" seçeneğini seç, üsttekine 8 . 8 . 8 . 8 , alttakine 8 . 8 . 4 . 4 'ü gir. Yani Google'ın DNS'ini kullanmış olacaksın, bu herkesde çalışıyor ama sadece bende çalışmıyor ben de anlamadım.
Bu olmazsa aramaya "Proxy" yaz, "Proxy Sunucusunu Yapılandır" diye bir şey çıkıcak ona bas, Yerel Ağ Ayarları'na tıkla, oradaki bütün tikleri kaldır. Tik yoksa sorun yok.
Son olarak Çalıştır'ı aç, cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır. Sonra oraya "ipconfig /registerdns" yaz, sonra "ipconfig /flushdns" yaz. Son olarak modemi ve bilgisayarını yeniden başlat. bi dene burayı eğer olmazsa başka çözğm ararız evelallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.mmotutkunlari.com/konu/steam-guncelleme-icin-cevrimici-olmalidir-hatasinin-cozumu.6794/ burayada bir bak burdaki resimli anlatım inşallah düzelir .
Dostum teşekkür ederim sonuncusu oldu adamın dibisinDenetim masasından Ağ Ayarlarına gir, Ağ ve Paylaşım merkezi, oradan "Enthernet" tuşuna bas. Özellikler de, İnternet Protokolü Sürüm 4'e çift tıkla, "Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan :" seçeneğini seç, üsttekine 8 . 8 . 8 . 8 , alttakine 8 . 8 . 4 . 4 'ü gir. Yani Google'ın DNS'ini kullanmış olacaksın, bu herkesde çalışıyor ama sadece bende çalışmıyor ben de anlamadım.
Bu olmazsa aramaya "Proxy" yaz, "Proxy Sunucusunu Yapılandır" diye bir şey çıkıcak ona bas, Yerel Ağ Ayarları'na tıkla, oradaki bütün tikleri kaldır. Tik yoksa sorun yok.
Son olarak Çalıştır'ı aç, cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır. Sonra oraya "ipconfig /registerdns" yaz, sonra "ipconfig /flushdns" yaz. Son olarak modemi ve bilgisayarını yeniden başlat. bi dene burayı eğer olmazsa başka çözğm ararız evelallah.
https://www.mmotutkunlari.com/konu/steam-guncelleme-icin-cevrimici-olmalidir-hatasinin-cozumu.6794/ burayada bir bak burdaki resimli anlatım inşallah düzelir .
nedemek kral yaradıysa ne mutlu banaİnşallah olur ya ilk ikisi olmadı şimdi tekrar deniyeceğim
Dostum teşekkür ederim sonuncusu oldu adamın dibisin