Neler Yeni

Çözüldü✓ Steam ve epic games güncelleme için çevrimiçi olunmalıdır

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Steam ve epic games indirince böyle sorunlarla karşılaştım
1604500460643.png

1604500732454.png

Sorunun çözümünü bilen yazarsa çok memnun kalırım bunun için pc sıfırladım her şeyi yaptım düzeltemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
başka internet gerektiren şeylere girebiliyormusun ?

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adsız.png

İnternet hızım bu hızda düşüş falan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka internet gerektiren şeylere girebiliyormusun ?
Discord indirdim chrome indirdim

Ama epic games ve steam indiremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Denetim masasından Ağ Ayarlarına gir, Ağ ve Paylaşım merkezi, oradan "Enthernet" tuşuna bas. Özellikler de, İnternet Protokolü Sürüm 4'e çift tıkla, "Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan :" seçeneğini seç, üsttekine 8 . 8 . 8 . 8 , alttakine 8 . 8 . 4 . 4 'ü gir. Yani Google'ın DNS'ini kullanmış olacaksın, bu herkesde çalışıyor ama sadece bende çalışmıyor ben de anlamadım.

Bu olmazsa aramaya "Proxy" yaz, "Proxy Sunucusunu Yapılandır" diye bir şey çıkıcak ona bas, Yerel Ağ Ayarları'na tıkla, oradaki bütün tikleri kaldır. Tik yoksa sorun yok.

Son olarak Çalıştır'ı aç, cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır. Sonra oraya "ipconfig /registerdns" yaz, sonra "ipconfig /flushdns" yaz. Son olarak modemi ve bilgisayarını yeniden başlat. bi dene burayı eğer olmazsa başka çözğm ararız evelallah.

https://www.mmotutkunlari.com/konu/steam-guncelleme-icin-cevrimici-olmalidir-hatasinin-cozumu.6794/ burayada bir bak burdaki resimli anlatım inşallah düzelir .

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masasından Ağ Ayarlarına gir, Ağ ve Paylaşım merkezi, oradan "Enthernet" tuşuna bas. Özellikler de, İnternet Protokolü Sürüm 4'e çift tıkla, "Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan :" seçeneğini seç, üsttekine 8 . 8 . 8 . 8 , alttakine 8 . 8 . 4 . 4 'ü gir. Yani Google'ın DNS'ini kullanmış olacaksın, bu herkesde çalışıyor ama sadece bende çalışmıyor ben de anlamadım.

Bu olmazsa aramaya "Proxy" yaz, "Proxy Sunucusunu Yapılandır" diye bir şey çıkıcak ona bas, Yerel Ağ Ayarları'na tıkla, oradaki bütün tikleri kaldır. Tik yoksa sorun yok.

Son olarak Çalıştır'ı aç, cmd yaz ve yönetici olarak çalıştır. Sonra oraya "ipconfig /registerdns" yaz, sonra "ipconfig /flushdns" yaz. Son olarak modemi ve bilgisayarını yeniden başlat. bi dene burayı eğer olmazsa başka çözğm ararız evelallah.

https://www.mmotutkunlari.com/konu/steam-guncelleme-icin-cevrimici-olmalidir-hatasinin-cozumu.6794/ burayada bir bak burdaki resimli anlatım inşallah düzelir .
İnşallah olur ya ilk ikisi olmadı şimdi tekrar deniyeceğim

Dostum teşekkür ederim sonuncusu oldu adamın dibisin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
İnşallah olur ya ilk ikisi olmadı şimdi tekrar deniyeceğim

Dostum teşekkür ederim sonuncusu oldu adamın dibisin
nedemek kral yaradıysa ne mutlu bana

Top Bottom