-evetEpic games Steam e geçebilirdi?
Rahatlıkla geçti. En basitinden GTA V'yi bedava yapmasıyla tüm oyuncuların gönlünde taht kurdu.Epic games Steam e geçebilirdi?
Epici sadece beleş oyunları için kullanıyorum Steam Topluluğu daha güzel. Biz oyuncuyuz bu arada fanlik yapmanın anlamı yok fanları anlamıyorum sanki babalarının malı da böyle iyi şöyle koydu Steam epice filan diyorlar. Benim ikisinde de hesabım var memnunumEpic games Steam e geçebilirdi?
Özel oyun mesela hocam kingdom art serisi girebilirmiRahatlıkla geçti. En basitinden GTA V'yi bedava yapmasıyla tüm oyuncuların gönlünde taht kurdu.
(Ayrıca Epic'e özel oyunlarda gelmeye devam ediyor. Epic'in DRM koruması daha güçlü.)
O biraz zor maalesef. Square Enix getirse bile onu Steam'e getirir tahminimce.Özel oyun mesela hocam kingdom art serisi girebilirmi
Hocam Epic gamesde kingdom art serisi Epicde var evet bende steame geleceğini düşünüyorumO biraz zor maalesef. Square Enix getirse bile onu Steam'e getirir tahminimce.
Epic gta 5i beleş vermesiyle patladı ve gayet ilerlemeye davet ediyor ama ben steam ana menüsüne alıştığım için şu anlık steam ama epic böyle devam ederse geçecektir eminim fanboyluğa gerek yok bide steamde cs falan oldugu için şu anlık geçmesi zor gibi Edit:Bide oyun yapımcılarına bağlı genellikler herkes oyununu steamde çıkartıyorEpic games Steam e geçebilirdi?