Neler Yeni

Steam vs Epic games (fanlık yapmayın dürüst olun)

Steam vs Epic games

• Steam

Oylar: 51 79.7%
  • Epic games

Oylar: 13 20.3%

• Oy kullanan toplam üye
    64

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Bu aynı şey gibi amd vs ıntel

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Epic'ten sürekli beleş oyun alırım ama para vereceksem epic kullanmam

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
Steam yıllardır kullanıldığı için çok rahat geliyor epic ise fortnite'la duyuldu ve bedava oyunlar vererek gelişmeye çalışıyor. Bence steam.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Steam yıllardır kullanıldığı için çok rahat geliyor epic ise fortnite'la duyuldu ve bedava oyunlar vererek gelişmeye çalışıyor. Bence steam.
Fortnite bana göre severim ama batma aşamasında event bile gelmiyor çok oyuncu kaybetti

Erosm1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erencan Gül
Evet epic games sayesinde gta 5 i aldım ama yükleyene kadar canım çıktı her zaman bir sorun asla ve asla steamin bende bıraktığı tatminkarlık hissini bırakamadı. Oyun yedekleyip tekrar yüklemek için bile launcheri kandırıyorsunuz anca öyle yedekleme oluyor. Tamamen bir fiyasko rainbow six siege 15 tl daha ucuzdu epic gamesde yine de steamdan aldım çünkü epic gamese girince bile her an bilgilerim Çin'e aktarılacak gibi geliyor. Tek sevdiğim şeyi oyunculara bedava oyun dağıtması artı olarak 1 GBPS gibi yüksek hızlarda steamdan daha iyi performans veriyor internet anlamında. Geri kalan şeyler ise bizim gözümüze girmek için küçük şirinlikler bu kadar

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Steam'in topluluk,atölye vs. kısımları ona + kazandırıyor.Epic'te çok güzel indirimler oluyor ve ücretsiz oyunlarda veriliyor.Şu an ikisini de kullanıyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic games Steam e geçebilirmi?
Hocam biz oyuncuyuz. Bunlar anamızın babamızın malı değil. Hangisi oyuncu dostuysa, hangisi daha uygun fiyatlı oyun verirse oraya gitmek lazım. O yüzden Steam 🤣

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Birkaç ücretsiz oyun verdi diye bütün korsancılar Epic Games fanı olmuş. Steam'in bi ton özelliği ve avantajları var. Ben şahsen açmıyorum bile Epic Games Launcher'ı. Steam > Epic Games aksini iddia eden beleşçidir , kördür.

İsmail_68

80+ Bronze
Steam'in kendine ait pazarı , profili , seviye mantığı , topluluğu , atölyeleri , bakiye özelliği , iade özelliği , Sade ve kullanışlı arayüzü-Sohbet arayüzü gibi birçok artısı varken Epic Games'in tek artısı bedava oyunlar vermesi .
Bedava olan oyunları bile steamden alıp oynuyorum genellikle.
Sadece Watch Dogs 2'yi Epic sayesinde oynayacağım onu da uplay üzerinden oynamayı düşünüyorum.
Kesinlikle çok eksiği var steam'e göre bence .
Steam launcherı çok daha kullanışlı

Top Bottom