I iEternalX 80+ Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 239 Dahası Reaksiyon skoru 63 İsim salih bozkurt 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Wallpaper Engine indirdikten sonra başlatırken bu ekran geldi. hangisiyle başlatmam gerekiyor, farkları nedir?
Arkadaşlar Wallpaper Engine indirdikten sonra başlatırken bu ekran geldi. hangisiyle başlatmam gerekiyor, farkları nedir?
NakreS14 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,149 En İyi Cevap 25 Dahası Reaksiyon skoru 9,071 İsim Serkan 4 Şubat 2021 #2 iEternalX yazmış: Arkadaşlar Wallpaper Engine indirdikten sonra başlatırken bu ekran geldi. hangisiyle başlatmam gerekiyor, farkları nedir? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ben diğer başlatma seçeneklerini hiç denemedim klasik başlatiyorum bilen birisi varsa aydinlatabilir
iEternalX yazmış: Arkadaşlar Wallpaper Engine indirdikten sonra başlatırken bu ekran geldi. hangisiyle başlatmam gerekiyor, farkları nedir? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ben diğer başlatma seçeneklerini hiç denemedim klasik başlatiyorum bilen birisi varsa aydinlatabilir
OdinSonThoR 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 7,370 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,325 Konum İstanbul, Üsküdar İsim Cemal Faruk Koçak 4 Şubat 2021 #3 Düz başlatıyorum ben diğer ayarlara dokunmadım.