Halsiz
80+ Silver
Dahası
Oyunları vahiyle mi öğreneceğiz?Steam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım??
200 TL ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??
Buna kahkaha attımOyunları vahiyle mi öğreneceğiz?
Sen nerden gördün ki görseli daha yeni attım XD3. ve 5. oyunu cıkar bide 6. oyun coop tarzı arkadaslarınla iyi gider
Kanka 2 yerine elinde 3 yoksa 3 ü almanı tavsiye ederim 10 tl oynuyorLan Olm koymuştum aslında ama F5 e gitti elim yanlışlıkla XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nerden gördün ki görseli daha yeni attım XD
Ya aga dalga geçmeyin XD işten daha yeni geldim yorgunum dalmışım3. ve 5. oyunu cıkar bide 6. oyun coop tarzı arkadaslarınla iyi gider
2. nin hikayesi felan yokmu var gibi hatırlıyorumKanka 2 yerine elinde 3 yoksa 3 ü almanı tavsiye ederim 10 TL oynuyor
Kanka sen bilirsin var ama yani eskide kaldı gibi ama sen bilirsinYa aga dalga geçmeyin XD işten daha yeni geldim yorgunum dalmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. nin hikayesi felan yokmu var gibi hatırlıyorum
kanka dbd oynucaksan dlc allahuın emri haberin olsnSteam sepetimi tam onaylıycaktım ki acaba iyi mi? alıyorum şüphesine düştüm sizin yorumlarınız neler hangi oyunları eklemeliydim yada hangisini çıkarmalıyım??
200 TL ye tamamlarım önere bileceğiniz oyun varmı??