Neler Yeni

Steam Yaz İndirimleri sepetin son haline katkı

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
Mafia'yı trigoly yaparak alabilirsin 150tl ye 2 ve 3 te geliyor birlikte. Ve kesinlikle resident evil 2 & 3 bundle almanızı öneririm oda 150TL

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
Belki ucuz kalacak ama Payday 2 Legacy sarar.
Ama belirtiyorum LEGACY alın normal alacaksanız almamanız daha iyi .
Şuan için bence çok iyi fiyatta.
Ayrıca hocam maşallah allah bereketini arttırsın bu sepetin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
Belki ucuz kalacak ama Payday 2 Legacy sarar.
Ama belirtiyorum LEGACY alın normal alacaksanız almamanız daha iyi .
Şuan için bence çok iyi fiyatta.
Ayrıca hocam maşallah allah bereketini arttırsın bu sepetin :)
Ucuzluk vs sorun değil ince düşünceleriniz yeter.
Hepinizin sepeti benimkine kıyasla çok daha iyileriyle dolsun diyelim.
Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ucuzluk vs sorun değil ince düşünceleriniz yeter.
Hepinizin sepeti benimkine kıyasla çok daha iyileriyle dolsun diyelim.
Teşekkürler
Hayırlısı ama dediğim gibi.
Alın pişman olmazsınız.
Üstüne slient assassin modunu kurup 3 arkadaşınızla shadow raid haritasını oynamanın zevkini size anlatamam :)
Evim olmuştu benim o harita kısacana çok güzeldir DLC'leri ise en işe yarayanlarını veriyor size kalanı kozmetik ve yeni haritalar ancak oyunda hile koruması denen şey şaka maka olmadığı için herkes DLC unlocker ile açıp oynuyor çatır çutur
Ekleyeyim oyun:
Fallout 4 olabilir
Skyrim olabilir

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Uncharted oyunlarını alabilirsin. Hırsızlar mirasında Türkçe dublaj da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLC unlocker ile açıp oynuyor çatır çutur
Hocam şu dlc unlocker mantığını anlatan bir site falan var mı bende sims 4 için bakmıştım ancak anlayamadım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uncharted oyunlarını alabilirsin. Hırsızlar mirasında Türkçe dublaj da var.

Hocam şu dlc unlocker mantığını anlatan bir site falan var mı bende sims 4 için bakmıştım ancak anlayamadım.
Hocam eğer DLC'ler ekstradan inen cinsten değil her DLC geldiğinde erişemiyorsanız dahil güncelleme olarak yükletiyorsa bu erişim veriyor size hile gibi kısacana yani ban yeme ihtimaliniz olabilir he Payday 2 bir ban sistemine sahip olmadığından çatır çatır kullanıyorlar ancak bunu yapmak bazı oyunlarda ban yemenize sebep olabilir

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hunt: Showdown önerecektim ama eklemişsin zaten, bağımlısı olacağını düşünüyorum tarzını seversen.
SCUM'a bakabilirsin bi ama tek başına oynanabilecek bir oyun değil, çok zorlar. DayZ gibi.
Marauders'a bir şans verilebilir. EFT'nin basitleştirilmiş uzay versiyonu gibi.
Bir de arkadaşlarınla eğlenmek için The Outlast Trials.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
Hunt: Showdown önerecektim ama eklemişsin zaten, bağımlısı olacağını düşünüyorum tarzını seversen.
SCUM'a bakabilirsin bi ama tek başına oynanabilecek bir oyun değil, çok zorlar. DayZ gibi.
Marauders'a bir şans verilebilir. EFT'nin basitleştirilmiş uzay versiyonu gibi.
Bir de arkadaşlarınla eğlenmek için The Outlast Trials.
scum ı zamanında 30 tl ye almıştım gittim boş bulunduk iade ettik taa çok eskilerde. Şimdi biraz koyuyor bu fiyatlardan almak. :D

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
scum ı zamanında 30 TL ye almıştım gittim boş bulunduk iade ettik taa çok eskilerde. Şimdi biraz koyuyor bu fiyatlardan almak. :D
Kötü olmuş, ben de son anda 3 arkadaşıma 30₺'den hediye etmiştim, iyi ki etmişim :D Oynamıyorlar gerçi ama...

Cihangir

80+ Gold
metro saga bundle, dying light 2 ve doom eternal da ekleyebilirisn

ve hogwarts legacy

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
metro saga bundle, dying light 2 ve doom eternal da ekleyebilirisn

ve hogwarts legacy
metro saga bundle ı bulamadım , exodus eklemiştim zaten ( diğer 2 si epicte var)
dying light 2 sepette mevcut
doom eternal ekledim. ( hangi paket bilemedim standard edition ekledim.)

mkeskin0

80+
God of war ve Dying light 2 harici sizin sepette pek kayda değer bişey göremedim. Üstlerde arkadaşın birini azarlamışsınız korkmuyorum değil yorum yaparken. Ekstradan zombi temasından hoşlanıyorsanız ben Days Goneyi de beğenmiştim bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,532
Son üye
Hitorida
Top Bottom