Steam Yaz İndirimleri Tavsiye Oyun

Gagguş

80+
Reaksiyon skoru
259
Bütçe
2000
Steam indirimleri bitmeden mutlaka almalısın dediğiniz oyunlar var mı?
Steam enavanterini görüntülemek için linki nereden atabilirim bilmiyorum ama Steam ID'mi bırakıyorum.
Steam ID: 76561198360723230

Hangi tür oyunları oynamayı seviyorsun.

Kütüphanene detaylı bakamadım ancak soulslike oyunları pek sevmiyorsun sanırım. Elden Ring güzel bir başlangıç olacaktır senin için. Bende genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum şuan Exodus bitireceğim daha sonrasında days gone başliyacağım yani aslında klasik denilebilecek hikayeli oyunlar.

Klasik oyunların kafama uyanlarını aldım denebilir. Souls like tarzını denemedim daha önce, tarzı sarmıyor gibi geldi bana. O kadar para verip almak istemedim. Şu sıralar aklımda çerez oyunlar var ama karar da veremiyorum.

Arkadaşlarla oynamalık çıtır çerez : Stick Fight The Game, overcooked 2, pummel party
Ben oyun bağımlısı olmak istiyorum: Brotato, Vampire Survivors
Benim için oynanış önemli aga: Katana Zero
KV bağımlısıyım: Mafia definitive edition

hitman absulation-god of war-batman arkham collection-l4d bundle tavisye ettiklerim

Steam indirimleri bitmeden mutlaka almalısın dediğiniz oyunlar var mı?
Steam enavanterini görüntülemek için linki nereden atabilirim bilmiyorum ama Steam ID'mi bırakıyorum.
Steam ID: 76561198360723230
Padyay 2 legacy alın derim bence ucuz bir fiyat DLC'ler ile 29 TL ve Brotato'yu öneriyorum ben de yeni aldım ama çok sarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,504
Üyeler
185,272
Son üye
558memoli
Geri