Neler Yeni

Steam Yaz İndirimleri

reelio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Üce
Beyler yazanlara göre yaz indirimleri 24 Haziran'da başlıyor. İki sorum var.
1. Şuan devam eden Açık Dünya İndirimleri ile indirime girmiş oyunlar tekrar indirime girer mi?
2. 2019 Steam Grand Prix gibi bir etkinlik gelir mi? O zaman ki etkinliği kaçırmış olduğum için merake ediyorum. Yoksa önceden bir haber verirler mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
1. Şuan devam eden Açık Dünya İndirimleri ile indirime girmiş oyunlar tekrar indirime girer mi?
2. 2019 Steam Grand Prix gibi bir etkinlik gelir mi? O zaman ki etkinliği kaçırmış olduğum için merake ediyorum. Yoksa önceden bir haber verirler mi?
1- Büyük ihtimalle girer.
2- Bir etkinlik olur diye tahmin ediyorum.

reelio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Üce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çogü büyük oyun indirimde. Cyberpunk olsun RDR olsun ama indirimli fiyatları bile 200 tl. Eğer onlar dahi maksimum 100 tl olursa kütüphanem için 1k-1.3k harcamayı planlıyorum. Üstüne bi de etkinlik gelirse steam hesabım için de iyi olur. Biraz para harcayarak 14 levelden 41 yaptım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yaz indirimlerinde gelir diye düşünüyorum. Paranı o zaman harcarsan güzel tasarruf edersin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çogü büyük oyun indirimde. Cyberpunk olsun RDR olsun ama indirimli fiyatları bile 200 TL. Eğer onlar dahi maksimum 100 TL olursa kütüphanem için 1k-1.3k harcamayı planlıyorum. Üstüne bi de etkinlik gelirse steam hesabım için de iyi olur. Biraz para harcayarak 14 levelden 41 yaptım.
Saydığın oyunlar çok daha da çok indirime girmez diye düşünüyorum. Yine aynı fiyattan satılabilir.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
yaz indirimlerini bekle

reelio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Üce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaz indirimlerini bekliyorum zaten ama üstüne bir de etkinlik gelse iyi kar ederdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saydığın oyunlar çok daha da çok indirime girmez diye düşünüyorum. Yine aynı fiyattan satılabilir.
Ya aynı fiyattanda satılsa alıcaz mecbur. Şuan para da kalmadı :(

Top Bottom