Neler Yeni

Steam yeni ve garip soygun işlemi DİKKAT!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yunus emre yahşi
Merhabalar

Az önce Steam'i açtığımda hesabımda önceden olan 20TL'nin olmadığını fark ettim arkadaşlar sonrasında pazara girdiğimde CS:GO'daki pahalı bir eşyamın satılmaya çalışıldığını gördüm hemen listelemeden kaldırdım ve pazar geçmişine baktım ucuz eşyalarım çoktan satılmış hesabımdaki parayı 30 liraya tamamlamışlar ve https://steamcommunity.com/profiles/76561198130258090 bu hesabın 2 tane 15 kuruşluk DOTA 2 itemini toplam 30 liraya satın almışlar. Steam Guard'ı yıllardır kullanıyorum hiç kapatmadım ama yine de böyle bir şey başıma geldi siz dikkat edin önleminizi alın diye anlatıyorum. Profili şikayet etmek fayda eder mi görüşlerinizi de merak ediyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    155.9 KB · Hit: 124
  • 2.PNG
    2.PNG
    148.1 KB · Hit: 129

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
technopattada bir arkadaş böyle konu açmıştı ama o baya bir zarara girmişti konuyu okumuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar

Az önce Steam'i açtığımda hesabımda önceden olan 20TL'nin olmadığını fark ettim arkadaşlar sonrasında pazara girdiğimde CS:GO'daki pahalı bir eşyamın satılmaya çalışıldığını gördüm hemen listelemeden kaldırdım ve pazar geçmişine baktım ucuz eşyalarım çoktan satılmış hesabımdaki parayı 30 liraya tamamlamışlar ve https://steamcommunity.com/profiles/76561198130258090 bu hesabın 2 tane 15 kuruşluk DOTA 2 itemini toplam 30 liraya satın almışlar. Steam Guard'ı yıllardır kullanıyorum hiç kapatmadım ama yine de böyle bir şey başıma geldi siz dikkat edin önleminizi alın diye anlatıyorum. Profili şikayet etmek fayda eder mi görüşlerinizi de merak ediyorum.
resmen senin olayınla aynı tek fark adamın hesabının dolu olması o yüzden zarara girdi dotanın bir itemini 1 tllik itemini pahalıya satıp kendi hesabına aktarmış rus biri steame dava açıcam falan demişti ama çocuğun bilgisayarında virüs varmış.src uzatımı neydi millette kanka boş ver steamla uğraşılmaz falan diyorlardı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yunus emre yahşi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
technopattada bir arkadaş böyle konu açmıştı ama o baya bir zarara girmişti konuyu okumuştum

resmen senin olayınla aynı tek fark adamın hesabının dolu olması o yüzden zarara girdi dotanın bir itemini 1 tllik itemini pahalıya satıp kendi hesabına aktarmış rus biri steame dava açıcam falan demişti ama çocuğun bilgisayarında virüs varmış.src uzatımı neydi millette kanka boş ver steamla uğraşılmaz falan diyo
Steam pahalı item koyunca telefona bildirim yolluyor diye pahalıları koyamadı heralde eğer skinleri satabilseydi bende güzel vurgun yerdim ama şükür ki yapamamış.
Virüs kaynaklı bir hırsızlık olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Umut tunç
Merhabalar

benim de başıma böyle bir şey gelmişti biriktirdim kartlar satılmış bir den bire hesab 7 tl olmuş hemen şifremi korumamı aldım şimdi ürün satıcam zaman mail onay bekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yunus emre yahşi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim de başıma böyle bir şey gelmişti biriktirdim kartlar satılmış bir den bire hesab 7 TL olmuş hemen şifremi korumamı aldım şimdi ürün satıcam zaman mail onay bekliyor
Geçmiş olsun, her ürünü listelerken mail mi geliyor, onu nereden aktifleştirebiliriz anlatır mısın?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
Steam pahalı item koyunca telefona bildirim yolluyor diye pahalıları koyamadı heralde eğer skinleri satabilseydi bende güzel vurgun yerdim ama şükür ki yapamamış.
belki bi ihtimal aynı olay o arkadaşın Bilgisayarında .src uzantılı virüsten kaynaklanmış adam farkına varamamış konuyu bulursam atsan sorun çıkar mı buraya başka forum ya ondan soruyorum

adam aile paylaşımınıda ekstradan açmış tüm güvenlik önlemini almasına rağmen başına gelmiş

Merhabalar

idle ... gibi uygulamalar var yüklediniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom