TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
evet arkadaşlar soru bu 1-2tllik oyunlardan 2 saat içinde kart kasıp iade etsek kabul olurmu
2 saat geçtikten sonra kart düşüyordu sanırım ben de araştırmıştım Zup oyunları için arkada açık bıraktım 2 saat geçince düştü hepsi 4-5 saatte ana menüde bıraksan yeterlievet arkadaşlar soru bu 1-2tllik oyunlardan 2 saat içinde kart kasıp iade etsek kabul olurmu
ben düşürceğimi düşürdüm 23tl kar ettim 20 tane oyundan üşenmedim az önce hepsine iade talebi açtım max oynanan 92dkda2 saat geçtikten sonra kart düşüyordu sanırım ben de araştırmıştım Zup oyunları için arkada açık bıraktım 2 saat geçince düştü hepsi 4-5 saatte ana menüde bıraksan yeterli
Yine dolandırıldım :/ben düşürceğimi düşürdüm 23tl kar ettim 20 tane oyundan üşenmedim az önce hepsine iade talebi açtım max oynanan 92dkda
nasıl yaniYine dolandırıldım :/
nası yapıyonuz bunuben düşürceğimi düşürdüm 23tl kar ettim 20 tane oyundan üşenmedim az önce hepsine iade talebi açtım max oynanan 92dkda
idledaddy yardımı ile yaptım ben 20 oyunu aynı anda kastım 30tlden fazla para yaptımnası yapıyonuz bunu
Geçmiş olsun Steam bir daha iade yapmana izin vermeyecek.ben düşürceğimi düşürdüm 23tl kar ettim 20 tane oyundan üşenmedim az önce hepsine iade talebi açtım max oynanan 92dkda
bende bundan kortuğum için konu açtım sonra bişi olmaz diyip ettimGeçmiş olsun Steam bir daha iade yapmana izin vermeyecek.
7 saatte hepsi düştü toplamnasıl yani
7 saat değil bir uygulama bütün oyunlara senin yerine girip çıkıyor sürekli 40 kart falan düşürdüm 1.5 saatte ama iadelerden vazgeçtim kaarım yeter başım derde girmesin diye7 saatte hepsi düştü toplam
Idle master değil mi7 saat değil bir uygulama bütün oyunlara senin yerine girip çıkıyor sürekli 40 kart falan düşürdüm 1.5 saatte ama iadelerden vazgeçtim kaarım yeter başım derde girmesin diye
idledaddyIdle master değil mi