matrix awArkadaşlar bu neden oluyor sizde bi deneyebilir misiniz takvimler 1 gün geriye alındı da haberimiz mi yok
Alıntıyı görüntüle
(Yazışma bugune ait)
Konuşma tarihi 11 Eylül evet 11 Eylül'de 11 Eylül gostermesi ne kadar garip bir şey çok şaşırdık (!)Arkadaşlar bu neden oluyor sizde bi deneyebilir misiniz takvimler 1 gün geriye alındı da haberimiz mi yok
Alıntıyı görüntüle
(Yazışma bugune ait)
yukarda 11 eylül pazar yazıyor ama neyse...
Mesaj otomatik birleştirildi:
o günün konuşması uzatmaya gerek yok
o günün olsa niye konu açıyım boş boş ne saçmaKonuşma tarihi 11 Eylül evet 11 Eylül'de 11 Eylül gostermesi ne kadar garip bir şey çok şaşırdık (!)
Knk zaten gozukuyo orda 11eylül olduğu kimi kandırıyorsun acaba?o günün olsa niye konu açıyım boş boş ne saçma
Ya yeme milleti ya boş boş konu açmao günün olsa niye konu açıyım boş boş ne saçma
Ya yeme milleti ya boş boş konu açma
arkadasim ben neden sacma sapan milletin zamanini caliyim? bende forum kullanicisiyim inanmiycaksaniz yorum yapmayin altinaKnk zaten gozukuyo orda 11eylül olduğu kimi kandırıyorsun acaba?
İnanmama meselesi değil bu. Orda zaten tarih olarak 11 Eylül yaziyo kimi kandırıyosunarkadasim ben neden sacma sapan milletin zamanini caliyim? bende forum kullanicisiyim inanmiycaksaniz yorum yapmayin altina
zaten 11 eylül yazıyor bende ona şaşırıyorum farkettiyseniz 12 eylülde açmışım konuyu 12 eylülde konuşmamıza rağmen 11 eylül yazıyorduİnanmama meselesi değil bu. Orda zaten tarih olarak 11 Eylül yaziyo kimi kandırıyosun