Manhunt 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 126 Reaksiyon skoru 49 29 Mayıs 2020 #1 Selamun Aleyküm beyler steamden crusader kings 2 straji oyunu aldım fakat açılırken uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b hatası veriyor windows 10 işletim sistemi ne yapmalıyım ??
Selamun Aleyküm beyler steamden crusader kings 2 straji oyunu aldım fakat açılırken uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b hatası veriyor windows 10 işletim sistemi ne yapmalıyım ??
The Magma Boss 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,064 Reaksiyon skoru 2,464 29 Mayıs 2020 #2 Sistemin yetersiz olabilir mi? Eğer sistemin iyiyse oyunu tekrar silip yükle. Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir.
Sistemin yetersiz olabilir mi? Eğer sistemin iyiyse oyunu tekrar silip yükle. Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir.
Manhunt 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 126 Reaksiyon skoru 49 29 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 The Magma Boss yazmış: Sistemin yetersiz olabilir mi? Eğer sistemin iyiyse oyunu tekrar silip yükle. Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir. Devamı için tıklayın... Hayır sistem gayet iyi kaldırıyor yeniden silip yükliyicegim teşşekürler
The Magma Boss yazmış: Sistemin yetersiz olabilir mi? Eğer sistemin iyiyse oyunu tekrar silip yükle. Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir. Devamı için tıklayın... Hayır sistem gayet iyi kaldırıyor yeniden silip yükliyicegim teşşekürler
The Magma Boss 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,064 Reaksiyon skoru 2,464 1 Haziran 2020 #4 Manhunt yazmış: Hayır sistem gayet iyi kaldırıyor yeniden silip yükliyicegim teşşekürler Devamı için tıklayın... Rica ederim. Umarım hatan çözülür. Oyunun boyutu yüksek ise, biraz daha araştır bence. Bilen birileri vardır illa.
Manhunt yazmış: Hayır sistem gayet iyi kaldırıyor yeniden silip yükliyicegim teşşekürler Devamı için tıklayın... Rica ederim. Umarım hatan çözülür. Oyunun boyutu yüksek ise, biraz daha araştır bence. Bilen birileri vardır illa.