Merhaba ben steamdan left 4 dead 2 oyununu bedava almak istiyorum oyun indirime girince alacaktım fakat böyle bir yolu varmı diğer oyunlardada geçerli olan bir yol bedava alma yolu var ise buradan paylaşabilirmisiniz.
YokMerhaba ben steamdan left 4 dead 2 oyununu bedava almak istiyorum oyun indirime girince alacaktım fakat böyle bir yolu varmı diğer oyunlardada geçerli olan bir yol bedava alma yolu var ise buradan paylaşabilirmisiniz.
gibirnet.Merhaba ben steamdan left 4 dead 2 oyununu bedava almak istiyorum oyun indirime girince alacaktım fakat böyle bir yolu varmı diğer oyunlardada geçerli olan bir yol bedava alma yolu var ise buradan paylaşabilirmisiniz.
Bedava almak için ya steam bedavaya dağıtacak ya da korsan. Korsan link paylaşımı yasak olduğu için paylaşamayız.Merhaba ben steamdan left 4 dead 2 oyununu bedava almak istiyorum oyun indirime girince alacaktım fakat böyle bir yolu varmı diğer oyunlardada geçerli olan bir yol bedava alma yolu var ise buradan paylaşabilirmisiniz.
Korsan olmasın zaten sadece meraktan sordum .Bedava almak için ya steam bedavaya dağıtacak ya da korsan. Korsan link paylaşımı yasak olduğu için paylaşamayız.
Zaten neredeyse her indirimde fiyatı düşüyor, tahminimce 4 liradan fazla olmaz.20 mayısta indirim var diyorlar doğrumu o zaman left 4 dead 2 de indirime girermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korsan olmasın zaten sadece meraktan sordum .
Çok teşekkürler.Zaten neredeyse her indirimde fiyatı düşüyor, tahminimce 4 liradan fazla olmaz.
Bedava almak için ya steam bedavaya dağıtacak ya da korsan. Korsan link paylaşımı yasak olduğu için paylaşamayız.
İndirimlerde düşüyor 3tl civarı oluyor.Merhaba ben steamdan left 4 dead 2 oyununu bedava almak istiyorum oyun indirime girince alacaktım fakat böyle bir yolu varmı diğer oyunlardada geçerli olan bir yol bedava alma yolu var ise buradan paylaşabilirmisiniz.