D Dalkıran 80+ Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Ahmet yasin ulaş 11 Aralık 2021 #1 Bütçe 100 Arkadaşlar steamde 100 tl var. Bana oyun önerir misiniz ? Sadece tek oyun olmak zorunda birden fazla oyunda önerebilirsiniz.
Arkadaşlar steamde 100 tl var. Bana oyun önerir misiniz ? Sadece tek oyun olmak zorunda birden fazla oyunda önerebilirsiniz.
Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,604 En İyi Cevap 16 11 Aralık 2021 #2 Dalkıran yazmış: Arkadaşlar steamde 100 TL var. Bana oyun önerir misiniz ? Sadece tek oyun olmak zorunda birden fazla oyunda önerebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ne tarz oyunlar sevdiğini bilmiyorum. O yüzden farklı farklı oyun önereyim. Hepsi de indirimde 100 lira altına düşüyor. 1)detroit become human 2)beyond two souls 3)snowrunner aklıma geldikçe yazarım
Dalkıran yazmış: Arkadaşlar steamde 100 TL var. Bana oyun önerir misiniz ? Sadece tek oyun olmak zorunda birden fazla oyunda önerebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ne tarz oyunlar sevdiğini bilmiyorum. O yüzden farklı farklı oyun önereyim. Hepsi de indirimde 100 lira altına düşüyor. 1)detroit become human 2)beyond two souls 3)snowrunner aklıma geldikçe yazarım