steamde bir dlc aldım iade ettiriyorum ama iade ederler mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,728
bir oyuna dlc aldım dlc iadesi için diyorki dlc alındıktan sonra ilgili oyunda 2 saatten az süre geçmeli diye ben kaç saat olduğunu hatırlamıyom ama şöyle bir şey var bakiyemde diyorki 00.00tl beklemede 20tl ve dlcler dlc listemden gitmiş sizce bu dlc iade edilir mi bu saattten sonra hiç oynamasam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1641414015920.png

bir oyuna dlc aldım dlc iadesi için diyorki dlc alındıktan sonra ilgili oyunda 2 saatten az süre geçmeli diye ben kaç saat olduğunu hatırlamıyom ama şöyle bir şey var bakiyemde diyorki 00.00tl beklemede 20tl ve dlcler dlc listemden gitmiş sizce bu dlc iade edilir mi bu saattten sonra hiç oynamasam?

1641414015920.png
bekleyen dediği iadeniz kabul edilmiştir para gelmek üzere anlamına mı geliyor?

tamam iade etmiş teşekkürler

İaden yarın steam cüzdanına gelecek demek.

İaden yarın steam cüzdanına gelecek demek.
teşekkürler çok heyecan yaptım son paramla almıştım dlcyi arkadaşımla oynucaktık bozukmuş iade edicektim etmedi sandıydım içime su serpildi çok çok teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

bekleyen dediği iadeniz kabul edilmiştir para gelmek üzere anlamına mı geliyor?

tamam iade etmiş teşekkürler
Belirli bir süre içinde ücret kullanılabilir hale gelecek. Bakiyenin üstüne bastığınızda detaylı süre veriliyordu sanırım.

Belirli bir süre içinde ücret kullanılabilir hale gelecek. Bakiyenin üstüne bastığınızda detaylı süre veriliyordu sanırım.
evet baktım 24 saat içinde erişilebilir olucak diyor galiba cidden kabul edildi

şimdi ben oyunu oynasam sıkıntı olmaz değil mi sonuçta artık bakiyeyi vercek dlc gözükmüyor envanterdede?

evet baktım 24 saat içinde erişilebilir olucak diyor galiba cidden kabul edildi

şimdi ben oyunu oynasam sıkıntı olmaz değil mi sonuçta artık bakiyeyi vercek dlc gözükmüyor envanterdede?
DLC hesabınızdan gittiyse veya DLC sayfasında satın al konumundaysa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri