Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
- Konu Sahibi Konu Sahibi
19 liraya ve en yüksekte 37 liraya alan olmuş.Geçmişte alanlar olmuş öu yüksek fiyattan?
19 liraya ve en yüksekte 37 liraya alan olmuş.Geçmişte alanlar olmuş öu yüksek fiyattan?
Ben yüksek fiyata satabileceğini düşünmüyorum . Elindekileri 30dan sat gitsin bencr.19 liraya ve en yüksekte 37 liraya alan olmuş.
Ben yüksek fiyata satabileceğini düşünmüyorum . Elindekileri 30dan sat gitsin bencr.
Kafam karıştı ya. Ya alan olursa yüksek fiyata.Bu arada bu kart 900 1200 arasına gitmiyor sadece adamlar ilana o fiyata koymus.
Oyun çıktıgından beri 1 tane 19tl 1 tane 37 TL ye satılmış oda çok önceden.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
koy bişi kaybetmezsin 100tl koy ama once o 30 küsürlük satılması laızmki sonra senşnki satılsın.Kafam karıştı ya. Ya alan olursa yüksek fiyata.
İşte onu ben alıcam.koy bişi kaybetmezsin 100tl koy ama once o 30 küsürlük satılması laızmki sonra senşnki satılsın.
aldıgın fiyata satamassan kötü olur ama o kartı alıcısı olsa 11krş millet alırdı çoktan bunu anlatmaya calısıyorum.İşte onu ben alıcam.
Anladım hocam. Sen olsan tam olarak ne yapardın peki?aldıgın fiyata satamassan kötü olur ama o kartı alıcısı olsa 11krş millet alırdı çoktan bunu anlatmaya calısıyorum.
Bir kaç yıl mıKart aslında değerli değil, 36 TL'liği alıp kendini zarara sokma.
Herkes yüksek fiyata koymuş ama yüksek fiyattan alan kişi sayısı yok gibi bir şey.
Elindekileri 15-20 TL civarında satışa koyabilirsin, belki bir kaç yıla satılır.![]()
Kısa sürede düşük kâr etmek istersen 5 TL'ye filan da koyabilirsin, daha hızlı satılacaktır.Bir kaç yıl mı![]()
![]()
Peki hocam zaten satılmayacak gibi. Öyle yapayım. Teşekkür ederim.