Steamde dolandırıldımmı emin değilim yardım lazım baya

Reaksiyon skoru
3
6 gün önce yayında cs oynarken bir eleman steam valve empeloyee hesabı ile bana mesaj atıp birşeyler yaptı bunları yazacağıma size şöyle https://kick.com/swarthy07/videos/466492dd-c03e-4285-a569-df06504c3c93 1. saat 6. dakikadan sonra her şey başlıyor öncelikle bana trade at dedikten sonra tradeimi arkadaşımın hesabı olan ector e attım ama trade 0 level hesaba çevirmiş ve hiçbir trade kabul etmedim şuan eşyalar 6 eylüle kadar korumalı ama steam destekten eşyalarımı geri alma gibi bi adım alamadım yani trade i arkadaşıma göndersemde nasıl başka bir hesaba gidebiliyor ben hiç bir şeyi kabul etmesemde

2017 den beri steam kullanıyorum ilk defa bir mesaj sekmesini böyle gördüm ve inanamıyorum

Bunu ben yaşadım dostum ve hayatımda ki ilk dolandırılmam olmuştu 2 yıl önce, sanırım senin APİ Key açık ve senden skinlerini güvenli bir hesaba taşımanı isteyecek. Profil fotoğrafın arkadaşların vs hepsi engellenmiş bir şekilde görünecek. Sakın bir şey atma, sadece APİ Key'ini kapat o şahsı engelle diyeceğim ama engelleyemezsin çünkü o senin hesabı yarı kontrol altına almış durumda. Şifreni değiştirmelisin. Skin falan atmadın değil mi? Attıysan gene de sorun yok 7 gün içinde iptal edebilirsin, Valve'in iyi güncellemesi oldu bu iş

Bunu ben yaşadım dostum ve hayatımda ki ilk dolandırılmam olmuştu 2 yıl önce, sanırım senin APİ Key açık ve senden skinlerini güvenli bir hesaba taşımanı isteyecek. Profil fotoğrafın arkadaşların vs hepsi engellenmiş bir şekilde görünecek. Sakın bir şey atma, sadece APİ Key'ini kapat o şahsı engelle diyeceğim ama engelleyemezsin çünkü o senin hesabı yarı kontrol altına almış durumda. Şifreni değiştirmelisin. Skin falan atmadın değil mi? Attıysan gene de sorun yok 7 gün içinde iptal edebilirsin, Valve'in iyi güncellemesi oldu bu iş
Valla iyi oldu hocam geçmişte bir çok kişi kayba uğradı bu gibi durumlarda

6 gün önce yayında cs oynarken bir eleman steam valve empeloyee hesabı ile bana mesaj atıp birşeyler yaptı bunları yazacağıma size şöyle https://kick.com/swarthy07/videos/466492dd-c03e-4285-a569-df06504c3c93 1. saat 6. dakikadan sonra her şey başlıyor öncelikle bana trade at dedikten sonra tradeimi arkadaşımın hesabı olan ector e attım ama trade 0 level hesaba çevirmiş ve hiçbir trade kabul etmedim şuan eşyalar 6 eylüle kadar korumalı ama steam destekten eşyalarımı geri alma gibi bi adım alamadım yani trade i arkadaşıma göndersemde nasıl başka bir hesaba gidebiliyor ben hiç bir şeyi kabul etmesemde
Trade i iptal et.

Hesap şifreni değiştir.

Hesabın bağlı olduğu mail adresinin şifresini değiştir.

Hesabına yeni şifrenle giriş yaptıktan sonra diğer tüm oturumları kapat seçeneğine bas.

Varsa eğer API Key i tamamen kaldır.

Hesabını kontrol et, bazı şeyler silinmiş gözükebilir (Kütüphanedeki bazı oyunlar dahil) fakat aslında durum o şekilde olmayacak (Çok detaylı bir konu olduğu için uzun uzun anlatmak istemiyorum)

Benim başıma geldi 1-2 yıl önce fakat ben anlamıştım anında durumu, Hesabı yeniden kontrol altına almam 1-2 gün sürmüştü (Çünkü ilk kez başıma geldiği için neler yapacağımdan emin değildim. )

API key kapat şifre değiştir mail şifre dahil bağlı cihazlar varsa onları da kaldır kapat oturumları

1756970318928.webp
kanka elemana sanki ben değil o bana istek atmış gibi 6 eylül tarihine kadar korumalı nasıl geri alabilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu asla onaylamadan oldu bunlar ve arakadaşıma ttığım trade reddedildi gözüküyor

Alıntıyı görüntüle kanka elemana sanki ben değil o bana istek atmış gibi 6 eylül tarihine kadar korumalı nasıl geri alabilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu asla onaylamadan oldu bunlar ve arakadaşıma ttığım trade reddedildi gözüküyor
arkadaşlar trade i iptal edip skinlerime geri kavuştum yardımlarınız için teşşekkür ederim biraz inceleme yapmıştım son 2-4 gün
içinde ve bu elemanların hemen değil kısa kısa ve 3-4 kişi olduklarını düşünüyorum faceitten yakalayıp oradan eklemiş olan bir elemandan dolayı oldu bunlar ve sonradan şu fake admin ve 2 eleman geldi bunları steame ileteceğim yardımlarınız için teşekkür ederim

Ne var ne yok değiş. En yaygın dolandırıcılık bu zaten

Geri