Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?
Saçma sapan şeylere yormayın kafanızı. Bu kadar ince düşünecek biri olsan o kazandığın ek gelirle bir garibanın karnını doyurursun.Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?
Kaybetme riskin var ise olabilir ama oyun oynarken cs mesela skin ve kasa düstü onu satmanin sorun olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?
Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?