Neler Yeni

Steam'de Eşya Alıp Satma Caiz mi

Tafo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tayfun Yalçın
Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ben rustta haftalık gelen mağazadan birşeyler alıp daha sonra satıyordum bunun hükmünü bilenler aydınlatabilir mi? Kasa açmanın kumar olduğunu biliyorum fakat Steam'de eşya alıp satmak, bunu bilen var mı?
Saçma sapan şeylere yormayın kafanızı. Bu kadar ince düşünecek biri olsan o kazandığın ek gelirle bir garibanın karnını doyurursun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kaybetme riskin var ise olabilir ama oyun oynarken cs mesela skin ve kasa düstü onu satmanin sorun olacağını sanmıyorum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Oyunları indirimde alıp satmaktan bahsediyorsan, bu bir ticaret.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yok kardeşim o kadar mı günahsızsın. :D O kadar detaya girme oyun oynuyorsun ve karşılığında sana bişe veriyorlar :D Ona sıra gelene kadar ne günahlarımız var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom