Neler Yeni

Steamde hangi oyunları almalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
arkadaşlar oyun önerir misiniz şimdi bu indirimleri görünce heyecanlandım 40 lira yatırdım bakiyeme sonradan üstüne ekleyeceğim yanlış bişey alırım diye şuan duruyorum fh4 gta5 mb2 ark ve pubg düşünüyorum pubg ve ark hakkında kararsız kaldım alsam mı diye diğerlerini indirimde alamasam da illa ki alıcam fps oyunlarını baya seviyorum R6 zaten var baya oynuyorum arma gördüm 20 liraya düşmüş squad var daha birsürü acayip kafam karışık yardım edin 😥 kararsızım

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
arkadaşlar oyun önerir misiniz şimdi bu indirimleri görünce heyecanlandım 40 lira yatırdım bakiyeme sonradan üstüne ekleyeceğim yanlış bişey alırım diye şuan duruyorum fh4 gta5 mb2 ark ve PUBG düşünüyorum PUBG ve ark hakkında kararsız kaldım alsam mı diye diğerlerini indirimde alamasam da illa ki alıcam fps oyunlarını baya seviyorum R6 zaten var baya oynuyorum arma gördüm 20 liraya düşmüş squad var daha birsürü acayip kafam karışık yardım edin 😥 kararsızım
Hocam Gta 5 77 tl ama

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Pubg artık bitti maalesef. Çok fazla hile var oynanmaz durumda. Onun yerine apex legends deneyebilirsin. Ark çok zevklidir ve fiyatıda çok ucuz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Gta 5 77 TL ama
biliyorum üstüne ekleyeceğim zaten sonradan yazdım oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG artık bitti maalesef. Çok fazla hile var oynanmaz durumda. Onun yerine apex legends deneyebilirsin. Ark çok zevklidir ve fiyatıda çok ucuz.
tam da şuanda apex inmesi bitiyordu 😁 ark bi kere yükledim pek anlamadım o yüzden kararsızım

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Asetto corsa.

HoYeon Jung

80+ Gold
arkadaşlar oyun önerir misiniz şimdi bu indirimleri görünce heyecanlandım 40 lira yatırdım bakiyeme sonradan üstüne ekleyeceğim yanlış bişey alırım diye şuan duruyorum fh4 gta5 mb2 ark ve PUBG düşünüyorum PUBG ve ark hakkında kararsız kaldım alsam mı diye diğerlerini indirimde alamasam da illa ki alıcam fps oyunlarını baya seviyorum R6 zaten var baya oynuyorum arma gördüm 20 liraya düşmüş squad var daha birsürü acayip kafam karışık yardım edin 😥 kararsızım
FH4 alabilirsin, güzel oyun. Açıkçası GTA 5 tekrardan bedava dağıtılır bence, o yüzden para vermezdim. Pubg de artık öldü ya, oynayan sayısı azaldı sanki. Ark hakkında bir şey bilmiyorum. FH4 önerimdir.

_Ege_

80+
bence Insurgency: Sandstorm al 45Tl fakat hakkını kesinlikle verir tavsiye ederim yada Rainbow Six Siege

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
FH4 alabilirsin, güzel oyun. Açıkçası GTA 5 tekrardan bedava dağıtılır bence, o yüzden para vermezdim. PUBG de artık öldü ya, oynayan sayısı azaldı sanki. Ark hakkında bir şey bilmiyorum. FH4 önerimdir.
Bende bugün fh4 aldım ve az önce iade talebimi gönderdim. Fh5 harita olarak çok daha iyi olacak bence biraz beklemeye değer.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ne alırsan al, Forza'yı Ultimate al da gerisi önemli değil.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
FH4 alabilirsin, güzel oyun. Açıkçası GTA 5 tekrardan bedava dağıtılır bence, o yüzden para vermezdim. PUBG de artık öldü ya, oynayan sayısı azaldı sanki. Ark hakkında bir şey bilmiyorum. FH4 önerimdir.
herkes fh4 öneriyor da normal sürüm almayın diyor neden ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,427
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom