Neler Yeni

Rehber Steam'de kâr Etttiren Taktik

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Bu tarz uygulamalara hiç güvenmiyorum.
Binlerce lira verdiğim Steam hesabımı riske atamam. :D
sanırım ben yanlış anlattım siteye veya uygulamaya hesabınızı girmeyecek veya bağlamayacaksınız sadece oradan
hızlandırma paketinin fiyatı ne kadar
kartların fiyatları ne kadar
kartlar satılıyor mu diye bakacaksınız
geri kalan her şeyi alışverişi kart açmayı vs normal steam üzerinden yapacaksınız

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Bu tarz uygulamalara hiç güvenmiyorum.
Binlerce lira verdiğim Steam hesabımı riske atamam. :D
siteden bısey almıyorsun sıte sadece sana fıyatları gosterıor steam pazarından alıyorsun az once tam 85 kurusum vardı 82 kurusluk bır paket buldum aldım actım 20 kurusluk 3 tane cıktı zarar ettım .dd

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
siteden bısey almıyorsun sıte sadece sana fıyatları gosterıor steam pazarından alıyorsun az once tam 85 kurusum vardı 82 kurusluk bır paket buldum aldım actım 20 kurusluk 3 tane cıktı zarar ettım .dd
ona bakmalısın işte en düşük karttan bile kar ettirenleri almalısın ama risk alırsan kar da artıyor

.......

80+ Bronze
Ben oyun alıp 2 saatte kart düşürüp geri iade ediyordum.Sürekli böyle böyle 600-700 TL yapmıştım.Bunu da deniyebilirsiniz.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
onu neye gore bakıcaz ıste tam anlamadım
bak şimdi linke tıklayıp siteye girdim ve şöyle bir ekran çıktı

11111.PNG

buradan crazy veggies diye bi oyun buldum sallıyorum tıkladım baktım

Ekran Alıntısı.PNG123453.PNG

paket 0.18 dolar, en düşük kart 0.09 dolar. yani en düşükten 3 tane düşse bile 0.27 dolara denk geliyor (tl olarak değişiklik gösterebiliyor ve site bazen güncellemede gecikebiliyor)

%90 lar 80 ler genellikle bait oluyor price for 3 cards da % 60-50-40 bu yüzdelikli olanlara bak açıp açıp bakıcaksın almayı düşündüğün paketi ayrıca tl olarak ve satış durumuna dikkatli bakarsan hiç sorun yaşamazsın

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
bak şimdi linke tıklayıp siteye girdim ve şöyle bir ekran çıktı

Alıntıyı görüntüle

buradan crazy veggies diye bi oyun buldum sallıyorum tıkladım baktım

Alıntıyı görüntüle

paket 0.18 dolar, en düşük kart 0.09 dolar. yani en düşükten 3 tane düşse bile 0.27 dolara denk geliyor (TL olarak değişiklik gösterebiliyor ve site bazen güncellemede gecikebiliyor)

%90 lar 80 ler genellikle bait oluyor price for 3 cards da % 60-50-40 bu yüzdelikli olanlara bak açıp açıp bakıcaksın almayı düşündüğün paketi ayrıca TL olarak ve satış durumuna dikkatli bakarsan hiç sorun yaşamazsın
teskkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,013
Üyeler
163,592
Son üye
kimolduğubilinmeyenkişi
Top Bottom