Neler Yeni

Steamde kart düşürmek karlı mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet. Sen kafanı ona takıyorsun ve bütün gün aklın onda kalıyor. Eğer derdin para kazanmaksa bu şekilde uğraşmam yanlış. Geleceğini oyunlar değil derslerin kurtaracak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer başka hali hazırda bir işin varsa yapmana engel olmam. Ama bütün her şeyini ona bağladıysan kusura bakma boş iş derim.
Ne demek bütün gün aklın onda kalıyor hocam? Aklımı o kadar dolduracak şeyler varken aklım 2-3 steam trade cardında mı kalıcak? Allah aşkına dediklerinizi bir daha düşünün lütfen. Zaten Ders çalışmaya hevesi olan adam her türlü çalışır derslerle ne alakası var bunun?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ne demek bütün gün aklın onda kalıyor hocam? Aklımı o kadar dolduracak şeyler varken aklım 2-3 steam trade cardında mı kalıcak? Allah aşkına dediklerinizi bir daha düşünün lütfen. Zaten Ders çalışmaya hevesi olan adam her türlü çalışır derslerle ne alakası var bunun?
Ben diyeceğimi dedim gerisi senin düşüneceğin iş.

LaketrooS

80+ Silver
Hocam arkadaş demiş ki aklın hep orda kalır acaba düştü mü gidip baksam mi diye düşüncelere kapılarsin demiş ve bencede doğru söylemiş

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam arkadaş demiş ki aklın hep orda kalır acaba düştü mü gidip baksam mi diye düşüncelere kapılarsin demiş ve bencede doğru söylemiş
Hocam ülkenin bu kadar problemi varken sizce 1 tllik kartlarda kalır mı insanın aklı? Siyasete bağlamak istemiyorum ama cidden herkesin kafası şuanda o kadar doludur ki 1 tllik bir şeyi bile önemsemez bence. Ki ben önemsemiyorum. Zaten 1 saatlik aralarla baksan da yetiyor. o da ders arası molalarda telefonun ekranını açıyorsun. sonra kilidini açmadan hemen bakıp geri kapatıyorsun.

LaketrooS

80+ Silver
Hocam ülkenin bu kadar problemi varken sizce 1 tllik kartlarda kalır mı insanın aklı? Siyasete bağlamak istemiyorum ama cidden herkesin kafası şuanda o kadar doludur ki 1 tllik bir şeyi bile önemsemez bence. Ki ben önemsemiyorum. Zaten 1 saatlik aralarla baksan da yetiyor. o da ders arası molalarda telefonun ekranını açıyorsun. sonra kilidini açmadan hemen bakıp geri kapatıyorsun.
Sende haklısın hocam. (Nasrettin hoca gibi oldum :)

Top Bottom