Gloxy 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1,160 16 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar steam hesabında rdr 2 oynuyordum abimin hesabında, ben de epicden rdr2 aldım ben steamdeki save dosyasına erişebilir miyim yardımcı olabilecek birisi var mı
Arkadaşlar steam hesabında rdr 2 oynuyordum abimin hesabında, ben de epicden rdr2 aldım ben steamdeki save dosyasına erişebilir miyim yardımcı olabilecek birisi var mı
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,087 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,854 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 16 Aralık 2023 #2 Dosyaları bu klasörlerdeymiş. Save dosyalarının uyması lazım. Hatta aynı klasördedir muhtemelen direkt okuması lazım.
Dosyaları bu klasörlerdeymiş. Save dosyalarının uyması lazım. Hatta aynı klasördedir muhtemelen direkt okuması lazım.
Gloxy 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1,160 16 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Alıntıyı görüntüle Dosyaları bu klasörlerdeymiş. Save dosyalarının uyması lazım. Hatta aynı klasördedir muhtemelen direkt okuması lazım. Devamı için tıklayın... Rockstar hesaplarından dolayı sıkıntı çıkmazsa bir problem yaşamam o zaman epic gamesden baştan indirmem lazım sanırsam oyunu Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2023 Save'ler bunlar mı yani hocam
Mehmet Yılmaz yazmış: Alıntıyı görüntüle Dosyaları bu klasörlerdeymiş. Save dosyalarının uyması lazım. Hatta aynı klasördedir muhtemelen direkt okuması lazım. Devamı için tıklayın... Rockstar hesaplarından dolayı sıkıntı çıkmazsa bir problem yaşamam o zaman epic gamesden baştan indirmem lazım sanırsam oyunu Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2023 Save'ler bunlar mı yani hocam