Aynısını ben de yaşıyorum ek olarak ben de discordda da oluyor oyna diyorum bazı oyunlara 1saniye sonra oyun başlatılmadan oyna yazısı geliyo tekrardoom u indirdim ve açılmadı hata verdi sonra oynaya basınca çalışıyor diyip geri oyna geliyor sorunsuz çalışan forza da aynı sorun oluştu yardım eder mısınız
gerçekten çıldırmak üzereyim forza sorunsuz çalışıyordu her gün giriyordum birden bozulduAynısını ben de yaşıyorum ek olarak ben de discordda da oluyor oyna diyorum bazı oyunlara 1saniye sonra oyun başlatılmadan oyna yazısı geliyo tekrar
ama forza sıkıntısız çalışıyorduDosya bütünlüğünü doğrulayın, belki indirilmemiş dosyalar vardır, ben de aynı sorunu yaşamıştım.
çözümünü bulursan yazar mısınAynısını ben de yaşıyorum ek olarak ben de discordda da oluyor oyna diyorum bazı oyunlara 1saniye sonra oyun başlatılmadan oyna yazısı geliyo tekrar
senin dene dediğini yapıyorum bazı yerlerde de senın dediğine denk geldim inş olur olmassa ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yokHmm, bunun hakkında yapabileceğim bir şey yok. Sorun ya Steam'dan ya da işletim sisteminde fakat Steam daha ağır basıyor.
Çok klişe bi tavsiye olucak ama bazen oyunlar yüklenirken hata oluyor silip yükleyince düzeliyor. Batmande başıma gelmişti baktın olmadı son seçenek olarak onu deneyebilirsin.güncelledim olmadı
doomu indirdim bi baktım her iki oyundan hata alıyorum çok şaşırdım olmassa öyle yapacamÇok klişe bi tavsiye olucak ama bazen oyunlar yüklenirken hata oluyor silip yükleyince düzeliyor. Batmande başıma gelmişti baktın olmadı son seçenek olarak onu deneyebilirsin.