Neler Yeni

Steam'de oyun açılmıyor

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
doom u indirdim ve açılmadı hata verdi sonra oynaya basınca çalışıyor diyip geri oyna geliyor sorunsuz çalışan forza da aynı sorun oluştu yardım eder mısınız

Dosya bütünlüğünü doğrulayın, belki indirilmemiş dosyalar vardır, ben de aynı sorunu yaşamıştım.

rech

80+ Bronze
doom u indirdim ve açılmadı hata verdi sonra oynaya basınca çalışıyor diyip geri oyna geliyor sorunsuz çalışan forza da aynı sorun oluştu yardım eder mısınız
Aynısını ben de yaşıyorum ek olarak ben de discordda da oluyor oyna diyorum bazı oyunlara 1saniye sonra oyun başlatılmadan oyna yazısı geliyo tekrar

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını ben de yaşıyorum ek olarak ben de discordda da oluyor oyna diyorum bazı oyunlara 1saniye sonra oyun başlatılmadan oyna yazısı geliyo tekrar
gerçekten çıldırmak üzereyim forza sorunsuz çalışıyordu her gün giriyordum birden bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosya bütünlüğünü doğrulayın, belki indirilmemiş dosyalar vardır, ben de aynı sorunu yaşamıştım.
ama forza sıkıntısız çalışıyordu

çözümünü bulursan yazar mısın

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Siz yine de bir dosya bütünlüğünü doğrulayın, Forza'ya yakın zamanda güncelleme yaptınız mı?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hmm, bunun hakkında yapabileceğim bir şey yok. Sorun ya Steam'dan ya da işletim sisteminde fakat Steam daha ağır basıyor.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hmm, bunun hakkında yapabileceğim bir şey yok. Sorun ya Steam'dan ya da işletim sisteminde fakat Steam daha ağır basıyor.
senin dene dediğini yapıyorum bazı yerlerde de senın dediğine denk geldim inş olur olmassa ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yok

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bende de aynı sıkıntı olmuştu ekran kartının sürücüsü son sürümde değilse oyun kendini açmıyor. Driverı güncelleyince sorun kalkmıştı

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Bende de aynı sıkıntı olmuştu ekran kartının sürücüsü son sürümde değilse oyun kendini açmıyor. Driverı güncelleyince sorun kalkmıştı
güncelledim olmadı

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
güncelledim olmadı
Çok klişe bi tavsiye olucak ama bazen oyunlar yüklenirken hata oluyor silip yükleyince düzeliyor. Batmande başıma gelmişti baktın olmadı son seçenek olarak onu deneyebilirsin.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Çok klişe bi tavsiye olucak ama bazen oyunlar yüklenirken hata oluyor silip yükleyince düzeliyor. Batmande başıma gelmişti baktın olmadı son seçenek olarak onu deneyebilirsin.
doomu indirdim bi baktım her iki oyundan hata alıyorum çok şaşırdım olmassa öyle yapacam

Arkadaşlar bu mesajı yapamayanlar için atıyorum ben şu an çözümü şu şekilde çözdüm bana hata verirken bu

xinput1_3.dll yazı çıkıyordu bu dosyayı indirip c diskine gittim sonra windows ardından system32 içine attım sorun çözüldü

Son düzenleme:
Top Bottom