İki platformda da birbirinin hesabını ekleme var mı, geldi mi? Epic gamese steam hesabını bağlayabiliyor musunNasıl Oynayabiliriz peki video varmı ?
Epic games'den profile tıklayıp "Hesap" diyorsun, tarayıcıda açılıyor bir sayfa. Orada "Uygulamalar ve Hesaplar" sekmesine tıkla steam hesabını bağlaNasıl Bağlanıldığını Bilmiyorum
Teşekkür Ederim.Epic games'den profile tıklayıp "Hesap" diyorsun, tarayıcıda açılıyor bir sayfa. Orada "Uygulamalar ve Hesaplar" sekmesine tıkla steam hesabını bağla
Peki Yaptığım Seyin Aynısını Arkadaşım da Yapması Gerekiyor mu ?Epic games'den profile tıklayıp "Hesap" diyorsun, tarayıcıda açılıyor bir sayfa. Orada "Uygulamalar ve Hesaplar" sekmesine tıkla steam hesabını bağla
Rica ederim dostum umarım sorununı çözer hesap bağlamakTeşekkür Ederim.
Evet o da yaparsa iyi olurTeşekkür Ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Yaptığım Seyin Aynısını Arkadaşım da Yapması Gerekiyor mu ?
Rica ederim dostum umarım sorununı çözer hesap bağlamak
Evet o da yaparsa iyi olur
Çözüme ulaştınız mı?Teşekkür Ederim.
Peki Yaptığım Seyin Aynısını Arkadaşım da Yapması Gerekiyor mu ?
steamdaki kişi oyunu durdurup epic games e bağlaması lazım oyunda iken sonrasında oynayabilirsiniz arkadaşınız da sizin kaldığınız yerden devam eder ancak ilerlediği karakteri kullanabilirArkadaşlar Şimdi ben arkadaşımla dying light oynamak istiyorum fakat o epic games de oynuyor ben ise steam de oynuyorum beraber oynayabilirmiyiz ?
Peki onu nasıl davet edebilriim ?steamdaki kişi oyunu durdurup epic games e bağlaması lazım oyunda iken sonrasında oynayabilirsiniz arkadaşınız da sizin kaldığınız yerden devam eder ancak ilerlediği karakteri kullanabilir
epic games ile bağladıktan sonra sağ alttaki listede çıkıcak ordan üstüne tıklayıp davet et tıklayınPeki onu nasıl davet edebilriim ?