GTA 5 devri bitti o kadar para verme zamanında ücretsiz dağıtıldı epicte.106 TL var yaklaşık. 250 TL koyup gta 5 mi alsam diye düşünüyorum ama çok da para harcamak istemiyorum. Ne alınır?
Steamde 106 tlm varDün ben dahil çoğu kişi aldı site güvenilir. Key olarak steame tanıtıyosunDays Gone
Days Gone, yıkıcı bir küresel salgından iki yıl sonra zorlu bir vahşi doğada geçen bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Ölümle çevrili bir diyarda yaşamak için bir neden bulmaya çalışan bir ödül avcısı olan eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. John'un kir benekli ayakkabılarına adım atın. Değerliwww.hanxgame.com.tr
Bu site diğerine nazaran daha popüler ve bilindik burayı da tercih edebilirsin.Days Gone
Days Gone, küresel bir salgın felaketinden iki yıl sonra vahşi topraklarda geçen bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur.www.voidu.com
Mass Effect bakabilirsinSteamde 106 tlm var
hocam ücretsiz dağıtıldı diye hiç oynamayacak mı adam, çok istiyorsa alsınGTA 5 devri bitti o kadar para verme zamanında ücretsiz dağıtıldı epicte.
Ondan demedim hocam tekrar ücretsiz dağıtılabilir Epic games aynı oyunu 5 kere verdiği için.hocam ücretsiz dağıtıldı diye hiç oynamayacak mı adam, çok istiyorsa alsın
Doğru ama black mesaya da bakabilirsinMass Effect bakabilirsin
he anladım hocam sorun yokOndan demedim hocam tekrar ücretsiz dağıtılabilir Epic games aynı oyunu 5 kere verdiği için.
Ready or not106 TL var yaklaşık. 250 TL koyup gta 5 mi alsam diye düşünüyorum ama çok da para harcamak istemiyorum. Ne alınır?