Neler Yeni

Steamden insanların bir anda gereksiz alışveriş yapması saçmalığı

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Beyler steam dolara geçince oyun fiyatları artmayacak ki sadece değerini koruyan bir para birimine geçilecek. Örneğin Kazakistanda Cyberpunk 30 dolar yani 860 TL civarına denk geliyor ve şuan zaten tr de 800tl, bizde de muhtemelen steam dolara geçince bu fiyatlardan satılır. Yani boş yere acele etmeyin
amerikanyaların oyunları hocam bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
İsrafil can
arkadalsar sız sakamısınız adamlar buraya amerikadı fıyatan satacak değil steam türkiyede büyük bir topluluk tarafından kullanılıyor fıyatlar yuksek olmayacak

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
la bi anda şu an 10 dolara sattıkları oyunu 50 dolar 100 dolar yapamazlar oyle bişi yok cs kasası değil bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Dijital Oyun Servisleri
Aldıklarımın hepsi öylesine alınmış oyunlar değil, yani ileride mutlaka vakit ayırıp oynayacağım türden oyunları seçtim. O yüzden ben kumarımı oynadım bekliyorum, ucuzlar mı aynı mı kalır göreceğiz. Herkese bol şans.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Beyler steam dolara geçince oyun fiyatları artmayacak ki sadece değerini koruyan bir para birimine geçilecek. Örneğin Kazakistanda Cyberpunk 30 dolar yani 860 TL civarına denk geliyor ve şuan zaten tr de 800tl, bizde de muhtemelen steam dolara geçince bu fiyatlardan satılır. Yani boş yere acele etmeyin
Bak güzel kardeşim Ready or Not şuan 99tl yani 4 dolar ama normalde 40dolar 30dolara satsalar bize fiyat farkını sen düşün.

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
Aldıklarımın hepsi öylesine alınmış oyunlar değil, yani ileride mutlaka vakit ayırıp oynayacağım türden oyunları seçtim. O yüzden ben kumarımı oynadım bekliyorum, ucuzlar mı aynı mı kalır göreceğiz. Herkese bol şans.
knkm zaten daha pahalı olacağını herkes biliyor ama senin şuan atıyorum bir anda bütçeni zorlayıp 5 , 10 oyun almanın bir mantığı yok onu diyorum tabi paran bol değilse

r4NG3r

80+ Silver
Steamdbde CIS-US DOLLAR diye bir para birimi var bunu araştırdım azerbaycan ermenistan türkmenistanın vs içinde bulunduğu bir grupmuş bizim mena usd grubu gibi yani.örneğin RDR2'yi 35 dolardan satıyorlar buraya.bizdede buna benzer olacak

edit:geçen ay rdr2 indirime girerek 14 dolar olmuş CIS bölgesinde.yani milletin abarttığı kadar bir felaket durumu yok

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Olayı şöyle özetlemek gerekirse bağımsız oyunlarda kur USD olacağı için fiyatlar artacak ama FC24 gibi bölgesel fiyatlandırma yapan firmalarda fiyatlar aynı kalıp sadece USD türünde gözükecek. Mesela FC24 oyununu Fransadan abime aldık. 69 euro civarlarındaydı. Türkiye'de EA özel fiyatlandırmayla 1199 TL'ye satıyor. 40 euroya denk geliyor. Steam bunu global fiyata çekerse 69 euro civarına o zaman kimse steamden almaz. Ayrıca üretici firma EA'nın fiyatlandırmasının üzerine ekstra bir fiyatlandırma yapamaz. Yaptığı takdirde herkes 1199 TL olan EA, Epic Games gibi platformları tercih eder. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Dijital Oyun Servisleri
knkm zaten daha pahalı olacağını herkes biliyor ama senin şuan atıyorum bir anda bütçeni zorlayıp 5 , 10 oyun almanın bir mantığı yok onu diyorum tabi paran bol değilse
Tabii ki de, bütçeye göre değişiyor. Aşıyorsa zorlamanın bir mantığı yok, satın almamak en hayırlısı olur.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
atalarımız ve şair ne demiş.. enflasyon olan her ülkede iş patlaması olur.. tabi sonrası bir durgunluk...
insanlar ona zam buna zam onun fiyatı derken ne alacağını şaşırıyor..

Top Bottom