Neler Yeni

Steamden maile makbuz istemek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
Merhabalar rockstar hesabımı kurtarmaya çalışıyorum ve benden makbuz istediler steam üzerinden makbuza ulaştım ve ssini gönderdim ancak bir de mailden istiyolar ben bu makbuzu seri şekilde steamden nasıl isterim desteğe bilet açtım ancak daha dönüş yapmadılar rockstar biletleri kapatabiliyor steamden tarafıma mail gönderilmesini beklediğimi söyledim ancak ne kadar beklerler bilmiyorum yok mu makbuz almanın kolay çabuk yolu

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Fatura adresi kısmına e posta girersen sonraki satın alımlarının faturası gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fatura adresi kısmına e posta girersen sonraki satın alımlarının faturası gelir
knk satın alımların makbuzu geliyor zaten ama benim maillerimin hepsinde otomatik olarak bir süre sonra mailler siliniyor çünkü çok fazla mail geliyor rdr 2nin makbuzunu göndermiştim mailde aradım ama bulamadım silinmiş sorun yani gelip gelmemesi değil makbuz var ama mailde değil şu an

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Spam kutusuna baktın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın alma geçmişine bi bak

Sanki ordan yapılır gibi

Şurayı bi incele

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
Spam kutusuna baktın mı

Satın alma geçmişine bi bak

Sanki ordan yapılır gibi

Şurayı bi incele
burada gösterdiği şeyi attım zaten knk ama bir tane de mailden istiyolar bunu kabul etmiyolar galiba çok gıcık sıkı firma ai gibi yazıyolar zaten oto mesaj gibi geldi bana destekleri anlayamadım adamlara herşeyi verdim hala bir tane makbuz ssinin peşindeler hesabın arkadaş listesini bile attım son girme tarihini verdim kullanıcı adını verdim steame bağlanma tarihini verdim ama mail ssi olmadan açmıyolar galiba

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Ama işte mailde yok ve bunu söylesende aksiyon yok işte bu baya garip

Eğer sana acil değilse pazartesi günü öğlen gibi tekrar kurcalarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
Ama işte mailde yok ve bunu söylesende aksiyon yok işte bu baya garip

Eğer sana acil değilse pazartesi günü öğlen gibi tekrar kurcalarsın
pcde rdr 2 duruyo oynayamıyom bu yüzden bağlı olan hesaba giriş yap diyo ama benim şu an hesaba erişimim yok oynayamıyom oyunu mağduriyetimden bahsediyom adamlara bildiğin yalvarıyom sabahtır emeklerimin boşa gitmesini istemiyom falan diye :D şu son makbuz olayı kaldı galiba atarsam yeni mail isticekler benden daha da bilgi isterse artık tcme kadar alsın vermediğim bilgi kalmadı istemediği bilgileri de verdim hesaba dair gittim ciddi hesapta bulunan arkadaşları yazdım :D ikna olsunlar diye

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Aga kötü olmuş para veriğin oyunu oynayamıyon pazartesi öğlen dememin sebebi mesai saatleri ya belki bot değilde adamla konuşursun diye ama inşallah gene bot olmaz şikayetvara bakim bi link atarım

Ordada yok pazartesi bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
Aga kötü olmuş para veriğin oyunu oynayamıyon pazartesi öğlen dememin sebebi mesai saatleri ya belki bot değilde adamla konuşursun diye ama inşallah gene bot olmaz şikayetvara bakim bi link atarım

Ordada yok pazartesi bakalım
Knk değiştirdiler maili sıkıntı yok 3.ticketimdi bu biraz da yalvardım ekstra bilgiler de verince açtılar makbuzu beklemediler bunlar evden çalışıyordur mesai saati falan yoktur bunlarda Bir bilete 4-5 farklı isimle cevap geliyor zaten

Top Bottom