CS kasa düşürüp satmak hayvani para getiriyorSelamlar aranızda steamden para kazanan varmı merak ettim taktiklerinizi
Çok yavaş ama sonuç olarak steam para kazanma üzerine kurulu bir yer değil ve kazanacağınız rakamlar birden çok yüksek olmayacaktır.hocam çok yavaş o ya
hangi itemle al sat yapabiliriz mesela?Çok yavaş ama sonuç olarak steam para kazanma üzerine kurulu bir yer değil ve kazanacağınız rakamlar birden çok yüksek olmayacaktır.
Örneğin item al sat yapabilirsiniz ancak al sat arasındaki farkı bile eritmek için bile fiyatının yükselmesini beklemelisiniz.
ben cs go (cs2) sadece düşen kasalardan para kazanıyorum ordan da bi 500 tl kazanmışımdır. Trade up yapmak iyi para getiriyormuş detaylarına hakim değilim ama 2-3 yılda yüzbinlerce lira kazananlar var. (Tr dahil) Basit mantığını söyleyeyim işte sen 10 tane düşük silah veriyorsun karşılığında bir tane bir üst kalitede silah alıyorsun ama kar/zarar etme olayları var işte silahın float değeri vs. etki ediyormuş ona göre hesaplamalar yapıp paranı katlıyorsun.Selamlar aranızda steamden para kazanan varmı merak ettim taktiklerinizi
yatırım yapıyorum kanka. 2023 major yatırımı yaptım hype'ı bekliyorum. Şöyle tek kapsülde 25 lira kâr olsa müq olurSelamlar aranızda steamden para kazanan varmı merak ettim taktiklerinizi