Neler Yeni

Steamden oyun iadesi yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Oyunu 23 aralıkta iade için başvuru formu gönderdim toplam 11.10 tl gelmesi lazım. Şimdi girip baktığımda oyun kütüphanemden gitmiş. Başka nerden iade hakkında bilgileri görebilirim? Normalde oyunun üstüne tıklayıp "destek" sekmesinden görebiliyordum iade formunu. Şu an ise kütüphanemden gittiği için göremiyorum. Ne yapmam lazım?

Not: Kartıma para iadesi yapılmamış.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Oyunu 23 aralıkta iade için başvuru formu gönderdim toplam 11.10 TL gelmesi lazım. Şimdi girip baktığımda oyun kütüphanemden gitmiş. Başka nerden iade hakkında bilgileri görebilirim? Normalde oyunun üstüne tıklayıp "destek" sekmesinden görebiliyordum iade formunu. Şu an ise kütüphanemden gittiği için göremiyorum. Ne yapmam lazım?

Not: Kartıma para iadesi yapılmamış.
Kabul edildikten 1 hafta sonra geliyor kartınıza ama steam cüzdanla alırsanız anında iade

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabul edildikten 1 hafta sonra geliyor kartınıza ama steam cüzdanla alırsanız anında iade
Hayır,dont starve togetherdan ürün satışı yaparak steam cüzdanımı idare edebiliyorum. Anlamadığım şey neden oyun kütüphanemden kalktı ve hala param gönderilmedi.

Top Bottom