Neler Yeni

Yardım Steame bağlı rockstar social club hesabımı unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yasin
merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Ege Y.
merhaba arkadaşlar
steam hesabıma bağlı olan social clup hesabımı unuttum. rdr 2 gta 5 gibi bir sürü oyun var oynayamıyorum ne yaptıysam sıfırlayamadım ticket dahi attım :( ne yapmam lazım
işin zor biraz en olmadık hesabı unutmuşun :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Görkem Çalışkan
Senin ste
merhaba arkadaşlar
Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin ste

Senin steam hesabının mantık olarak bir e-posta adresine bağlı olması lazım rockstar games launcher de şifremi unuttum kısmından size steam hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir link göndermeleri lazım ben bir kere unutmuştum öyle düzeltmiştim bir dene bakalım
steam mail ile social club mailleri farklıydı. şifremi unuttum yaptıgım zaman mail adresi istiyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
daha evvel bende yasamistim, bosta olan bir e-postami kullanarak social club hesabımı alabilmistim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Görkem Çalışkan

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan